Bana 250 gelecekti 2 gündür gelmiyor kraltelim kapaliydi sarjda bi baktim garanti bankasina kacak siteden 250 tl gelmis osman yilmaz adinda gonderen sehir isparta sasirdim yanl8slikla 250 tl geldi hesaba
sasirdim bakicam simdi yatirdigim sitelereBana 250 gelecekti 2 gündür gelmiyor kral
Bol sıfırlı gönderimler olur umarım dost . Bunlar güzel şeyler 👍👍👍sasirdim bakicam simdi yatirdigim sitelere
bende alistira alistira baktim 250 yaziyodu dedim ins.2500 tl gondermislerdir diye umdumBol sıfırlı gönderimler olur umarım dost . Bunlar güzel şeyler 👍👍👍
yanlışlıkla göndermişim sana geri gönderirimisinntelim kapaliydi sarjda bi baktim garanti bankasina kacak siteden 250 tl gelmis osman yilmaz adinda gonderen sehir isparta sasirdim yanl8slikla 250 tl geldi hesaba
Hayır dostum vbenim de başıma geldi site baskasina gönderiyorum diye atıyor genelde yalnislik ileBildigim kadariyla havale ve eft de isim soyisim yazilip transfer yapilabiliyor. Ama fast gonderimde sadece TC, tel no, mail gibi tek bir bilgi yazmak yeterli. Gelen bildirimde fast ile geldi yaziyorsa herhangi bir yerden yanlislikla gelmis olma ihtimali yuksek. Ama havale ve ya eft ise bilincli olarak gonderilme ihtimali daha yuksek.