Bozduk kuponu sonra tuttu mk dayanamadım dedeye soktum bittiDost noldu bizim kupon
Bozduk kuponu sonra tuttu mk dayanamadım dedeye soktum bittiDost noldu bizim kupon
Hshshhshshwhdhwhdh biz 5740 olur dedik + 5740 demedik dostadamı eksiye düşürürsün sen, o iki maç da 3.5 olur 😁
Bize de soktun arada fix yanmadı zaten anladım oradan Bi terslik olduğunuBozduk kuponu sonra tuttu mk dayanamadım dedeye soktum bitti
O zaman gönder dost biz kazanamıyoruz merak da etmeyiz direkt basarız 2 maçaHesabimda da bloke var hemen payfixe cektim yarin bankaya sorayim bari
Dost biz haftada o paranin 3 4katini kazanip kaybediyoruz
Yuksek para olsa umrumda olmaz da işin aslını öğrenmek istiyor insan
Yanisikla sana atmışlar işte ye gitsin bişey çıkmaz sen istememissinki bir ara basimada geldi bireysel emeklilik iptal etmiştim yanislikla 2 defa göndermişlerdi bana istedi göndermedim bişey cikmadiLa kaynatmayın gardaş
Normal bir durum değil 😀
Hayhay cüzdanını kontrol et, Birleşik ödeme onlara ait.Arkadaşlar banka hesabıma girdim ve 1750 tl
Birleşik Ödeme Hizmetleri Elektronik Para A.Ş den para gelmiş
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı ?
YokHayhay cüzdanını kontrol et, Birleşik ödeme onlara ait.
Öyleyse çekiliş gelsin. Mesajlarını beğendim 1. talihli benim.Hesabimda da bloke var hemen payfixe cektim yarin bankaya sorayim bari
Dost biz haftada o paranin 3 4katini kazanip kaybediyoruz
Yuksek para olsa umrumda olmaz da işin aslını öğrenmek istiyor insan
Oynadın mı harbiYarın bi bankaya sorayım da
Ona göre yarın küçük bir cekiliş yaparız
Tabi dortmund ve milan 2 3 olursa 😂😂😂
Onların finans hesabı
Hep siz mi kaynatacaksınız 😄Oynadın mı harbi
İyi yedin bizi balım, 2 gün banlan da kendine gel Dost'a makara yapmak 2 günden başlıyorHep siz mi kaynatacaksınız 😄