Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hesap Kısıtı

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,599
12,748
113
Selam dostlar bana dün sms geldi görseldeki gibi hesap kısıtlandı diyor. Maasım yatınca butun tutar kısıtlanacakmı acaba. Diger icralarımda var bi kere garanti hesabıma boyle bloke gelmisdi sonra kalkmısdı. Simdi bu finansbank hesabımdaki kısıt olayında maas yattıgında alamayacakmıyım nasıl olur yasayan varsa aydınlatabilirmi

Ekli dosyalar

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Selam dostlar bana dün sms geldi görseldeki gibi hesap kısıtlandı diyor. Maasım yatınca butun tutar kısıtlanacakmı acaba. Diger icralarımda var bi kere garanti hesabıma boyle bloke gelmisdi sonra kalkmısdı. Simdi bu finansbank hesabımdaki kısıt olayında maas yattıgında alamayacakmıyım nasıl olur yasayan varsa aydınlatabilirmi
Dost geçmiş olsun maaşının 4 de 1 ine el koyuluyo olayı bu icranın

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,189
24,884
113
Maaş hacizi 4/1 olarak sabittir onuda çalıştığın sigortalı olduğunuz yere tebliğ ederek alır banka maaşını o tutara göre eksik yatırırlar

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,599
12,748
113
Nereye icralık oldun
Galiba bu işkur olmalı. 10 ay issizlikden yararlanmisdim. Son 3 ay kalmisdi bi ise basladim durdurmak icin ssk aramisdim o an sistemlerimiz yok 15 gun icinde arayip iptal edersen sorun olmaz demislerdi bende 22 gun calisip cikmisdim iptal etmeyide unutmusdum. Kalan 3 ayligida aldim. Sonra eve kagıt geldi iskurdan haksız kazanc diyip 4K kusuru 5K olarak geri odeme istiyoruz diye. Simdide 5600 olmus

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,316
4,584
113
Galiba bu işkur olmalı. 10 ay issizlikden yararlanmisdim. Son 3 ay kalmisdi bi ise basladim durdurmak icin ssk aramisdim o an sistemlerimiz yok 15 gun icinde arayip iptal edersen sorun olmaz demislerdi bende 22 gun calisip cikmisdim iptal etmeyide unutmusdum. Kalan 3 ayligida aldim. Sonra eve kagıt geldi iskurdan haksız kazanc diyip 4K kusuru 5K olarak geri odeme istiyoruz diye. Simdide 5600 olmus
Dost yazdıklarını okudum belki anlarsin ben 2 aydır işsizim kendim çıktım işten başvuru yaptım işsizlik maaşı icin red gelmişti bi yolu varmı veya anlayan başka arkadaş varsa yardımcı olabilir mi

M10FB

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
1,551
113
Dost yazdıklarını okudum belki anlarsin ben 2 aydır işsizim kendim çıktım işten başvuru yaptım işsizlik maaşı icin red gelmişti bi yolu varmı veya anlayan başka arkadaş varsa yardımcı olabilir mi
malesef kardeşim eğer işten kendin ayrıldın isen işsizlik alamazsın.
Ben 3 hafta önce iş yeri ile anlaştım 4,5 yıllık çalışandım anlaşmalı olarak ayrıldım tazminat aldım işsizlikte bağlandı.

Yurtdışına taşınıyorum artık 2 hafta sonra

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,599
12,748
113
Kendin cıktıysan bi yolu yok bence dost. Mesela bende kendi istegimle cıkmıstım. Tazminat ve issizlik maası icin konusup anlastık kırmadılar 4 yıl birlikde calısdık saolsunlar. 12K almam gerekiyodu bana 8K + issizlik alabilmem icin biz cıkartıyor gostericez dediler o sekil kabul etmisdim

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,316
4,584
113
Vay arkadaş kötü oldu şerefsiz patron normlade çıkarıldı yapacaktı yalan dolan kendim çıktı olarak yapmış

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
unutmak falan hikaye kardeş öyle bir şey unutulmaz belliki seninde işine gelmiş bir şey olmaz düşücesine kapılmışsın demek ki oluyormuş .aynısını mahallede bir arkadaşım yaptı dedim onu senden alırlar fazlasıyla ve de öyle oldu onunda tüm banka hesaplarına kısıt koydular.

cenkkocak34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,982
113
Eyv dost 5 icra var hangisi koydu bunu onu bile bilmiyorum
Uyap portala gir
Dosya işlemlerinden icra dosyalarına tıkla orada dosya no var zaten o dosyanın içine gir taraf bilgileri kısmından görüntülersin safahat kısmından ve evrak kısmından da hangi aşamada olduğunu görüntüleyebilir sin geçmiş olsun dostum . e devlet arama butonundan uyap yaz yada direk uyap portaldan giriş yap

Emre0990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,255
733
113
Devlet bizden aldımı sorun yok ama 😅😉

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,599
12,748
113
Uyap portala gir
Dosya işlemlerinden icra dosyalarına tıkla orada dosya no var zaten o dosyanın içine gir taraf bilgileri kısmından görüntülersin safahat kısmından ve evrak kısmından da hangi aşamada olduğunu görüntüleyebilir sin geçmiş olsun dostum . e devlet arama butonundan uyap yaz yada direk uyap portaldan giriş yap
Eyvallah dost baktım simdi kime nereye ne kdr borcum var diye. Bu kısıt koyanda iskurmus

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,599
12,748
113
5 icranın toplam borcu 25760tl. Bi banka kredi verse keske hepsini verip 1 yere sabit oderdim kredide cikmiyo malesef