- 8,440
- 3,487
- 113
Bişey dönuyor burda ama anlamadım
.Ya yancilari bir s....g....n forumdan HEP BU TİPLER 95 MESAJ 20 MESAJ neden burada tanınan bilinen yorum yapan arkadaslar bilmiyor bunu onu geçtim sen karakola gitmeden KİM SANA WHATSAPP BİRİNİN BİLGİLERİNİ VERDİĞİNİ SÖYLEDİ yemeyin bizi. Alayinizi silicez siz merak etmeyin forumda var böyle daha 10 hesabı
Vay canına nasıl bir şebeke bu böylehesabı patlamış sahtekar onun hesabına girmiş mailden oanay gönderince açacağım onun hesabını
Tövbe tövbe yuh nasıl ya, cinler basmış sanki forumu, musallat oldularhesabı patlamış sahtekar onun hesabına girmiş mailden oanay gönderince açacağım onun hesabını
Aynen banada oldu aynısı tek siteden oynarım desem yeridir orasıda vbet ben ilgilenmiyorum dedim ama aktif olarak oynadığınızı görüntülemekteyim dedim yanlısınız var deyip kapattımĶardesim adini anlamadim bile sadece betco altyapisiyiz dedi.. ama bu daha oncede olmuştu onemsememistim bu konular yoktu arti az cok biliyon ben cok betcodan oynamıyorum böylee ustuste denk gelince demekki bunun bi hatasi warki buluyorlar..
Başkan bununda bandla demin sildiklerini ekran görüntüsü alıp atmış tekrar buda o sebekedenArkadaşlar bu neden silindi başkan
Ben yaptım yazmışlar onun ağzındanHayatındibi ne yazmıştı küfür filanmı etmis ne yazmislar tehdit gibi bisey mi
Yada kasası olan 1xbet betboo vs gibi yerlere aktarması daha güvenliArkadaşlar sitelerde paranızı bırakmayın hangi sitede olduğunuzu söylemeyin ve güvenliğinizi artirin
neden silindi hayatındibi yazdığı
bunlar nasıl bir şeytan 😈 böyle yavBen yaptım yazmışlar onun ağzından
Hayatındibini ele geçirmişler hesabını onu kurtarmaya uğraşıyoruzNeler donuyor ağa
Zaten onun bütün bilgilerini çalmışlar sitesinede girmislerdi parasını hiç etmislerdiHayatındibini ele geçirmişler hesabını onu kurtarmaya uğraşıyoruz
hayatın dibine gomilecekler az kaldı son çırpınışlarıHayatındibini ele geçirmişler hesabını onu kurtarmaya uğraşıyoruz
😀 DOST SINIR ETMISLER SENIben yukarıda arkadaşın dediğine katılmaya başladım. Bu işin ana sebebi forumlarda dolaşan bilgiler olabilir. Bi tanenizin 99'dan fazla mesajı yok. O devreye giren jandarmanın ayrı senin ayrı amına koyayım