Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Hesaplara Giren Sahtekar '' MEHMET BAKIR SUBAY''

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
Bu ne ya forumda kendimi evimde hissediyordum şimdi evimde hırsız geziyo ağa normalde yatağımın altında kamp baltası var evde gezse kafasını ucururum da burada olunca el kol bağlı tedirginiz

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
Dayı bu teneke sana kafayı takmış 😂 Her yerden saldırıyor sana bunu bulup ağzını yüzünü kırmamız şart oldu 😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,322
50,741
113
Beyler eleman ney yazdi ne etti bilmiyroum sadece suan ekranimda baskana etigi kufuru gordum onun disinda ne yazdi ne etti bilmem.bi dusa girdim cikdim dus alirken @bordo61 in yazdigi bi msji fark ettim ama o adam oyle bi msj yazmaz bnce onun hesabida calindi.eger birinize kufur falan attiys bana ait deildir benim son msjim bayagi kalabaliklarmis he diye bi msjdi ondan sonra ilk msjimi az once yazdim. 4 5 yildir burdayim bu 2. Hesabim kimseye maddi manevi bi yamugum olmamistir kimseye kufur ana baci kufur etmisligim yokdur sadece 1 kisiye kufur ettim oda parami caldi telegramdan ettim burdan deil hem parami caldi hem bana kufur etti bnde ona ettim.ban yiyen ilk hesabimda bu gelirse cekilis konusundaki kurallar ile ilgili baskanla sehllacla sidik yaristirdim ondna ban yedim.malesef bu allahin belasi beni bu aciklamayi yapma gereginde bulundurdu.allah onu kör etsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,322
50,741
113
Dayı bu teneke sana kafayı takmış 😂 Her yerden saldırıyor sana bunu bulup ağzını yüzünü kırmamız şart oldu 😂
La birazdan kapi calarsa sasirmam keske oyle bisey olsa inanilmaz kinliyim ona vallahi cocuklarim olmasa öleceğimi bilsem ölümune karsilasmak isterim

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,668
4,937
113
@ynsks01 adlı hesap özelden 300 TL istedi iban istedim mesajları silmiş komple haberiniz olsun bu arkadaşıın hesabına da çökmüşler galiba

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
demin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .
Demin bu arkadaş Konya maçı 3.5 alt almış soohbet ettik ne ara çaldınız adamın hesabini burası fena karıştı

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
demin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .
Vallahi admin harıl harıl çalışıyor tek başına mücadele ediyor çeteye karşı.Helal olsun duruşunda sergilediğin performansada helal olsun Başkan

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Screenshot_2023-01-05-00-29-23-17.jpg

Lyon

Tanınmış üye
Aktif Üye