- 94,322
- 50,741
- 113
@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
Dayı hoşgeldin@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
❤@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
Dayı bu teneke sana kafayı takmış 😂 Her yerden saldırıyor sana bunu bulup ağzını yüzünü kırmamız şart oldu 😂@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
forumda 2 aşamalıyı aktifleştir diğer sahtekarı atmamış olabilir hesaptan@Başkan bu hesabi calan ooorsss sana msj yazarken yarim kalmis simdi hesaba girdim msj oyle yarim duruyordu.ben kufur etsemde oyle ana baci etmem.
La birazdan kapi calarsa sasirmam keske oyle bisey olsa inanilmaz kinliyim ona vallahi cocuklarim olmasa öleceğimi bilsem ölümune karsilasmak isterimDayı bu teneke sana kafayı takmış 😂 Her yerden saldırıyor sana bunu bulup ağzını yüzünü kırmamız şart oldu 😂
Halledicem kardes.sana kufur etmis ben oyle bisey asla yapmam etsem sahisa ederdim.kufurleri okudum uzgunum.yazdigi son msj yarim kalmis gonderemeden banlamissin eline saglik 😁forumda 2 aşamalıyı aktifleştir diğer sahtekarı atmamış olabilir hesaptan
Orta doğu ve balkanların en hızlı adminiHalledicem kardes.sana kufur etmis ben oyle bisey asla yapmam etsem sahisa ederdim.kufurleri okudum uzgunum.yazdigi son msj yarim kalmis gonderemeden banlamissin eline saglik 😁
demin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .@ynsks01 adlı hesap özelden 300 TL istedi iban istedim mesajları silmiş komple haberiniz olsun bu arkadaşıın hesabına da çökmüşler galiba
Mantıklı dostdemin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .
Demin bu arkadaş Konya maçı 3.5 alt almış soohbet ettik ne ara çaldınız adamın hesabini burası fena karıştıdemin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .
Vallahi admin harıl harıl çalışıyor tek başına mücadele ediyor çeteye karşı.Helal olsun duruşunda sergilediğin performansada helal olsun Başkandemin bir mesajı da dikkatimi çekmişti . Onunda hesabını banlayıp mail onayı isteyelim .