- 462
- 127
- 43
www.heybet41.com 3 maç en az 1.5 oranı olucak her maçın çevrim şartı bu max 100 tl çekim 50 tl yatırımlıı lisanslı site isteyen değerlendirebilir..
Valla hiç bir fikrim yok bende emin emin degilim ama lisansi var beni aradılar falan tabi bu işler belli olmuyor karar senin hocamHeybet sitesi güvenilir mi arkadaşlar çeken varmı bu siteden 50 TL yatırım şartı var yatırım mi 50 TL ödeme yaparlar mı acaba
Tutarsa yatıcam formayi da sana yollicam hocamÜye olup yatırım yapacak olan varsa dm yazsın forma kazanma şansımız var site sağlam defalarca çekim yaptım
yok hocam sen heybet forması kazanıyorsun ben de 3 üyeyi yatırım yaptırırsam tuttuğum takım forması kazanıyorum, diğer formayı ben aldım heybet formasınıTutarsa yatıcam formayi da sana yollicam hocam
ben çekmiştimBen şansımı bir deneyeceğim , Şansım yaver giderse 50 TL yatırıp, çekmeyi bir denerim. Acaba daha evvelden çekim yapan oldumu bu siteden ?
vay inşallah tutar ozaman şu rize atmadı bi atsa wonyok hocam sen heybet forması kazanıyorsun ben de 3 üyeyi yatırım yaptırırsam tuttuğum takım forması kazanıyorum, diğer formayı ben aldım heybet formasını
var başkan 50 tlYatırım şartı varmi arkadaşlar
attı rize tebrikler dostvar başkan 50 tl
hocam senin işinde görülüyorsa sen bana yatırttırmış gibi yapabilirizattı rize tebrikler dost
valla ben free bet aldım başkano şaçmaymış harbiStarbusta 15 dedi 1 cevrim verdi falga gecer gibi
DuzelttilerStarbusta 15 dedi 1 cevrim verdi falga gecer gibi