- 2,767
- 1,861
- 113
yaz yaa gece vakti nasılsa flood dibine vurİnş en kısama zamanda yüzün gülsün
yaz yaa gece vakti nasılsa flood dibine vurİnş en kısama zamanda yüzün gülsün
ne güldüm yayaz yaa gece vakti nasılsa flood dibine vur
şarap gibi üye yaw sanki forum değil whatsapp yazıyor part partne güldüm ya
500 yapar bi saateşarap gibi üye yaw sanki forum değil whatsapp yazıyor part part
sunucu kitlendi dedim gece vakti potansiyel de yok n'oluyo buymuş500 yapar bi saate
Kanka hanim dan gizli bende oynuyorum sirf bu yuzden isimiz rast gitmiyor ben birakmaya calisiyorum allah soruyo bize hanimdan beddua alinca isimiz rast gitmiyor iste en iyisi oynamamak30tl yatırım yaptım kupon paylaşamıyorum anca copy paste yaparım nedenide hanım iddiayı yasakladı o yüzden hep foruma bile gizli sekmeden giriyorum neyse 20 attım basketbol 30 sayı olmaz dedim 7dk 12 sayı 1 dk 10 sayı 1 dk boş 40 saniye 8 sayı oldu.
10 kaldı masa tenisi oynadım 72 onde ev favori 4 fark atar verdim 811 bitti imkansız oldu yttı. Kayıp bonusu 6+3 aldım 6 TL blast slota girdim 50X bozdura bastım bozmadı 52 de uçtu gtti
Oynamayin hanimlar hakli bu isin sonu yok.ben oynuyorum ama ben caresizlikten oynuyorum param.olsa oynamam lanet olsun bunaKanka hanim dan gizli bende oynuyorum sirf bu yuzden isimiz rast gitmiyor ben birakmaya calisiyorum allah soruyo bize hanimdan beddua alinca isimiz rast gitmiyor iste en iyisi oynamamak