- 938
- 262
- 63
Aynen oyle.. artik terbiyesizce cevaplar verip yuzume kapatmaya basladilar.. yazik cok tutunamazlar bunlarda.. tokati atar kacar 3 guneBize senle yatmıcak galiba benimde 1 saati geçti
Aynen oyle.. artik terbiyesizce cevaplar verip yuzume kapatmaya basladilar.. yazik cok tutunamazlar bunlarda.. tokati atar kacar 3 guneBize senle yatmıcak galiba benimde 1 saati geçti
hadi bakalım bol şanslarzenit cska basket maçında toplam 170 sayı olmazsa kasa 102 ve çekim vereceğim inşallah
eyvallah hocam sağolasınhadi bakalım bol şanslar
Ne diyolarAynen oyle.. artik terbiyesizce cevaplar verip yuzume kapatmaya basladilar.. yazik cok tutunamazlar bunlarda.. tokati atar kacar 3 gune
ufaktan çevirmeye başla kardeş acele etme ödeme oluyoryaniarkadaşlar yeniden bi bakın benimki eklendi 10 dk önce
herkes kazansın ben cepte para yok diye 1.2 oranlar buldum yoksa yine 0 dıufaktan çevirmeye başla kardeş acele etme ödeme oluyoryani
Ne zaman basvurdunarkadaşlar yeniden bi bakın benimki eklendi 10 dk önce
kardeşim hayırlı olsun güle güle harcaherkes kazansın ben cepte para yok diye 1.2 oranlar buldum yoksa yine 0 dı
sağolasın hocam gerçekten cepte 0 cumartesi iş görüşmesine gideceğim yürümemiş olurumkardeşim hayırlı olsun güle güle harca
Aynı dert bendede mevcutsağolasın hocam gerçekten cepte 0 cumartesi iş görüşmesine gideceğim yürümemiş olurum
hiç yoktan iyidir ulaşınca hemen çek o zaman işin görülsünsağolasın hocam gerçekten cepte 0 cumartesi iş görüşmesine gideceğim yürümemiş olurum
Allah yardımcımız olsunAynı dert bendede mevcut
hayırlı olsun güle güle harca11 dakka da odedi
Ekli dosyayı görüntüle 92154
hayırlı olsun hocam güle güle harca11 dakka da odedi
Ekli dosyayı görüntüle 92154
inşallah hocamhiç yoktan iyidir ulaşınca hemen çek o zaman işin görülsün