- 8,611
- 3,813
- 113
Fresin satın aldın diye bakiyeyi sildiler.200 ana ara 900 yaptım onu da sifirladikÇekim ben yaptım 5 dk geliyor
Fresin satın aldın diye bakiyeyi sildiler.200 ana ara 900 yaptım onu da sifirladikÇekim ben yaptım 5 dk geliyor
Çekim hangisi yöntem ileBen eski uyeyim daha once almamisim galiba tlep ettim eklendi
Dediğin gibi zaten can sıkıntısından üye oldum freespin alımı yasakmış özellikle 400 tlden freespin aldım. 7250 tlye kadar cıkarttım sonrada aman zaten alamıcam diyip hepsini bastım kaybettim zeusta. Yani black jack filanda oynamaya izin vermiyor. ne anladım böyle bonustan3-5 kişinin çekim yapacağı şekilde ayarlanmış parmaklamış oyunu
bonus açıklamasında yazıodu o kural ona dikkat ettim bende özellikle freespin aldım 888 tl deneme bonusu 1 tlden çeviricemde sözde freespin gelecekte çok zahmetli çok şans işi onlarFresin satın aldın diye bakiyeyi sildiler.200 ana ara 900 yaptım onu da sifirladik
Ben oraya detaylı atmışım
Frespin satınalmadan olacak 4 dk da geliyor para ben detaylı saat tarih paylaştım zaten
1 TL değil . Ben 24 ten bastım son 300 kusur kala patladi 8 bin küsur oldubonus açıklamasında yazıodu o kural ona dikkat ettim bende özellikle freespin aldım 888 tl deneme bonusu 1 tlden çeviricemde sözde freespin gelecekte çok zahmetli çok şans işi onlar
sen sanşlı günündeymişsin ama büyük bonuslarda freespin yasak kuralına gıcık oluyorum ben. Ya ver 200 adet 4 tlden freespin gelen gelsin. 888 tl veriosan onuda kullanıcıya bırakmalı bence site. kullanıcı nasıl oynarsa oynasın yani1 TL değil . Ben 24 ten bastım son 300 kusur kala patladi 8 bin küsur oldu
GELİR GELİR BOL ŞANS 👍