- 12
- 3
- 3
Ben götten yiyorum o yüzden mi işim rast giymez ki .Siteyle bir alakamız yok, nerede paylaşırsan paylaş kolay gelsin
Ben götten yiyorum o yüzden mi işim rast giymez ki .Siteyle bir alakamız yok, nerede paylaşırsan paylaş kolay gelsin
Kesin ondan. Telefon no yaz belki ilgilenen olurBen götten yiyorum o yüzden mi işim rast giymez ki .
Beter olBENİM HESABI KİLİTLEDİR AYNI İP ADRESİ YALANI ATIYORLAR BİŞİ YAPIN LÜTFEN Ya
aynen vallaKasa 700 oldu arkadaş normal paramizla oynasak olmaz çekim verdim bende bakalım ne olacak.
460 yaptım kalan çöpe gitti üzüldüm vallaKasa 700 oldu arkadaş normal paramizla oynasak olmaz çekim verdim bende bakalım ne olacak.
bnm neden yatmadı 6 saat oldu240 tl 20 dkkda hesapta .umarım çok kazanan olur
Aynen benimde yatmadı. İzin verildi diyor halen .1 saat oldu gelen giden yok yatmadı
Acaba akşam oldugu için mi sabah çekenler 1 saatte çekmişAynen benim de 1 saattir izin verildi diyor gelen giden yok
hesapta para bıraktın mı100 çektim ondan mı gelmiyor acaba direk 250 mi cekecezz
Ya da site battı kardeşimAcaba akşam oldugu için mi sabah çekenler 1 saatte çekmiş