- 77,160
- 27,687
- 113
Nesıneden ızlıyom macı gerıde 5 snHala 3 yazıyor recep abi yavaş sın hızlan biraz
Nesıneden ızlıyom macı gerıde 5 snHala 3 yazıyor recep abi yavaş sın hızlan biraz
Yazdık cizdik kazandı dostumuz 😍😍Ekoya yazar bu kupon 😂
Eko kazandığını görelim kurban kesecez aw 😂Yazdık cizdik kazandı dostumuz 😍😍
Helal kardesimYazdık cizdik kazandı dostumuz 😍😍
Zenqinlere duyuru 😮😮Sponsor desteqi kabul edilir😋😂Eko kazandığını görelim kurban kesecez aw 😂
Cevap qelmedi @Honka04 😂Zenqinlere duyuru 😮😮Sponsor desteqi kabul edilir😋😂
Hayirli olsun dost kalpten gidyordun az kalsin👍1100 çekim verdim kasa 82 hedef 500 ulaşırsak recep abiye 100 takip eden iki kişiye daha 50
Dost fatura parasını harcama1100 çekim verdim kasa 82 hedef 500 ulaşırsak recep abiye 100 takip eden iki kişiye daha 50
Tebrikler1100 çekim verdim kasa 82 hedef 500 ulaşırsak recep abiye 100 takip eden iki kişiye daha 50
Yok abi 680 yatırıcam kalamı harçlık yaparım durumlar fena , şu 82yi 500 yaparsam çok iyi olacak , sermaye çıkar hem 3 kişiye de az da olsa yardımımız dokunur belkiDost fatura parasını harcama
Sonunda kupon tutduAcayip terledim gelmeyecek diye düştüğümüz duruma bak , neyse ben bi sigara içeyim atıcam maçı birazdan
Olsa nolacak sende ilk adımı geçse şükür namazı kılacn :\Zenqinlere duyuru 😮😮Sponsor desteqi kabul edilir😋😂
Umarım şansım güzel gider dostYok abi 680 yatırıcam kalamı harçlık yaparım durumlar fena , şu 82yi 500 yaparsam çok iyi olacak , sermaye çıkar hem 3 kişiye de az da olsa yardımımız dokunur belki