Vbet ekler işte 500 freebet 30 spin başka da bir şey gelmezBenimde aynı enişte bayramda hiç bonus gelmedi doğum gününde gelmez
Vbet ekler işte 500 freebet 30 spin başka da bir şey gelmezBenimde aynı enişte bayramda hiç bonus gelmedi doğum gününde gelmez
Enişte harbi o günü nasıl denk getirdin eskiden maaş günleri ayın 1 de olurduDayıcım pazartesi 15 15 i de benim doğum günü görüyon mu nasıl denk geldi kısmet olcak insanda
Kısmetli adamız dayı sitelerden 500 freebet dayımızdan 5000 nakit alcazEnişte harbi o günü nasıl denk getirdin eskiden maaş günleri ayın 1 de olurdu
Benimkinler 1 de yapmışlar maaş günü diye ama maaş günleri deyisti
Antalya bitti loseMaçlarda durum aynı
İnşallah onlarında sağı solu belli olmuyor bı bakmışsın eş gecerlerVbet ekler işte 500 freebet 30 spin başka da bir şey gelmez
Farkettim geçmiş olsun dostumAntalya bitti lose
Büroların yapamadığını ben yaparım enişte ne demekKısmetli adamız dayı sitelerden 500 freebet dayımızdan 5000 nakit alcaz
Helal dayıcım bürolara kalırsak aç kalırızBüroların yapamadığını ben yaparım enişte ne demek
Teşekkürler dostum sağlık olsunFarkettim geçmiş olsun dostum
☘Teşekkürler dostum sağlık olsun
Aynen vbet hakkında doğru konuş forumda dost konuşmaları görüyor onlarİnşallah onlarında sağı solu belli olmuyor bı bakmışsın eş gecerler