- 115
- 29
- 28
Selfie mi istiyorlar ? Çekim yapan arkadaslar
Canli destekSelfie mi istiyorlar ? Çekim yapan arkadaslar
Gayette istiyorlar risk birimi felan zirvaliyorlarCanli destek
Profil bilgileri dogru ise sorun yok diyo
Istemiyoruz dedi
15 60 dk arasında geliuor dedi çekimler canlı destek banaSelfi falan istemiyor arkadaşlar ben çektim problemsiz ödediler 5 dakikada
Bizden niye istiyorlar ozaman tüm bilgiler dogruSelfi falan istemiyor arkadaşlar ben çektim problemsiz ödediler 5 dakikada
Reis çift hesap fln açtın mıBizden niye istiyorlar ozaman tüm bilgiler dogru
5 dk bile sürmedi ben yatırım yapacam dedim 1000 liralık acaba ondqn mi 😄😄😄15 60 dk arasında geliuor dedi çekimler canlı destek bana
Zaten bonus kazancı çekecekken öyle yalan lar lazım 5 dakkayı geçmiyor göndermeleri benim taktikte o5 dk bile sürmedi ben yatırım yapacam dedim 1000 liralık acaba ondqn mi 😄😄😄
Aynen kardeşim bende garantiye alayım dedim pek güven vermezler hesap onayfalan isteyen site ama parayı çekince otomatik onay olduZaten bonus kazancı çekecekken öyle yalan lar lazım 5 dakkayı geçmiyor göndermeleri benim taktikte o
Yoo tek hesap hesabı onaylı yaptılar ama çekim için selfie istiyorlar anlamadım bendeReis çift hesap fln açtın mı
Valla bende şuan ödeme alamadım alınca soylicemYoo tek hesap hesabı onaylı yaptılar ama çekim için selfie istiyorlar anlamadım bende
Onayladılar çekimimi hesaba düşmesini bekliyorum bilgi verecemÇekim verdim bekliyorum bakalım bende