Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hukuki Bir Sorunsal

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,834
1,407
113
Yeni evli bir çift youtube üzerinden paylaşımlar yapıyor. Bir konsept üzerinden ev hallerini paylaşıyor bu çift. Kadın ve erkek rahat rahat ev halleriyle şort, bluz, atletle falan milyonların evine misafir oluyor her gece..

Milyonlarca beğeni ve izlenme sayısını ulaşan bu çift ciddi gelir elde ediyorlar.

2 sene sonra boşanma kararı aldıklarında youtube sayfalarından elde ettikleri gelirin hepsini isteyen kadın şöyle bir savunma yapıyor " ben olmasaydım o kanal izlenmezdi"

Adam da " eski eşim haklı ama konsepti de ben buldum"

Şimdi burada gelir kime aittir?

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,536
8,418
113
Yeni evli bir çift youtube üzerinden paylaşımlar yapıyor. Bir konsept üzerinden ev hallerini paylaşıyor bu çift. Kadın ve erkek rahat rahat ev halleriyle şort, bluz, atletle falan milyonların evine misafir oluyor her gece..

Milyonlarca beğeni ve izlenme sayısını ulaşan bu çift ciddi gelir elde ediyorlar.

2 sene sonra boşanma kararı aldıklarında youtube sayfalarından elde ettikleri gelirin hepsini isteyen kadın şöyle bir savunma yapıyor " ben olmasaydım o kanal izlenmezdi"

%50 %50 . konsepti adam bulmuş. ayrıca paylaşımları yaparlarken kadın demiş mi bu kanal benim sayemde izleniyor diye ki bunun ölçülebilitesi yok. milyon tane izlemeden kimin neden izlediğini analizleyecek bi sistem var mı ? yok. kadın o zaman boş yapmayacak. madem bu kadar izlenmenin kendisi sayesinde olduğunu düşünüyor açsın bi sayfa kendisi yapsın. 2sinin beraberken yaptığı süreç tabiki birlikte.

Uscenk

::;;??))((//
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,777
1,031
113

Tüm gelir kameraya ait kamera olmasaydı çekim yapamazlardı