Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hurdacıyı Kaçırıp 12 Milyon TL Fidye İstemek

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Avcılar'da kendilerini polis olarak tanıtan kişiler hurdacıyı zorla araca bindirerek kaçırdı. Hurdacının babasını arayan şüpheliler, oğlunu kaçırdıklarını söyleyerek 12 milyon lira fidye istedi. Şüpheliler ayrıca, "Karakola gitme. Kapında adamlarımız bekliyor. Oğlunun evini tararız" diyerek tehdit etti.

HURDACIYI KAÇIRIP 12 MİLYON LİRA İSTEDİLER
Şüpheliler daha sonra Sinan Ünal'ı zorla araca bindirerek götürdü. Oğlunun kaçırılması karşısında çaresiz kalan baba, dakikalar sonra gelen telefonla ikinci şoku yaşadı. Ünal'ı arayan şüpheliler, oğlunu kaçırdıklarını söyleyerek 12 milyon lira fidye istedi. Bunun üzerine Ünal, emniyete giderek durumu polis ekiplerine bildirdi.

"ADAMI GÜPEGÜNDÜZ GASBEDİYORLAR"
Ünal, "Karakola gittiğimizi gördüler demek ki, aramadılar. Daha önce herhangi bir tehdit, buna benzer bir durum olmadı. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimden bunların bir an önce yakalanmasını istiyorum. Şehrin göbeğinde adamı gasbediyorlar, güpegündüz. Bu kişiler beni pazar günü saat 21.30'da arayıp '300 ton hurda var' dediler. Ben de o kadar para veremem, başkasına bakın dedim. Telefonu kapattılar sonra bir daha aradılar, 'Sen nasıl alamıyorsun bu kadar hurdayı' dediler. Ben de bu kadar para bende yok dedim. Daha sonra aynı numara yeğenimi aramış. Daha sonra ben onları aradım ulaşamadım. Polis ekipleri de aradı, onlar da ulaşamadı" ifadelerini kullandı. Sinan Ünal'ın annesi ise, torunlarının evde babaları için ağladığını belirterek, oğlu Sinan Ünal'ın bir an önce bulunmasını istedi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
190
43
Hurdacı deyip geçme kardeşim bence işin aslı bu adamlarda para var ve onu yakın biri duymuş sa bunu kaçırıp almak istediler ama medyaya düşünce bıraktılar demekki neymiş gölgene bile guvenmicen

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Hurdacı deyip geçme kardeşim bence işin aslı bu adamlarda para var ve onu yakın biri duymuş sa bunu kaçırıp almak istediler ama medyaya düşünce bıraktılar demekki neymiş gölgene bile guvenmicen

Kardo bırakmamışlar , adam halen kayıp :D

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
@Redkit1990

Ah paranın gücü ahhh , adam 50 k dağıtım yapıcam diyince nasıl hakaret ediyorsun bana :D

İnsanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilen somut nesnelere mal denir.

Ne ihtiyacın varsa karşılamaya hazırım Moskovadan füzze isteeeseeen? :D

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Saulalvarez

Gülünmeyecek gibi değil be dost , Olaylar yaşananı 6 saat olmuş 1 saat önce konu açmış eleman , EKSİK BÜZÜK , PARAM PARÇA

çelişkili işler , doğru söyledik diye attı beni oradan :D

6 bine adam bıçaklıyorlar türkiyede , 600 bin için neden bir insan beklesin 5 saat :D

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,834
1,407
113
Isvecte yasayan bir Turk kadinla sosyal medyada tanismistim, kadın bekar ama bir sürü cocugu var. Kadini isvec yargisi istihbarat ayagina hapse atmis bu da hapisten cikmak icin daha önce tanistigi adamlardan paso cocuk yapiyormus. Benden de yap dedigimde" bir tane de senden yaparım" demişti..
Bundan sonra gordugum en sacma olay.

Celil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
308
203
43
Hurdaaaaccccccccccccıııııııııııııııııııııııı