Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İçinde Bulunduğumuz Durum

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63
Bundan daha iyi anlatılamaz bence 😞.

Son düzenleme:

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
720
290
63

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
2,415
113
Tmm hadi biz para yok diye oynuyoz kumarı cepteki mesela 300 nasıl 5 k 10 k yaparizin peşine düşüyoz ya sende miss gibi para var ne işin olur kumarla yani ben parası olan adamın kumar oynamasına şaşmam ama bütün parasını kaybetmesine mallık derim yani

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Tmm hadi biz para yok diye oynuyoz kumarı cepteki mesela 300 nasıl 5 k 10 k yaparizin peşine düşüyoz ya sende miss gibi para var ne işin olur kumarla yani ben parası olan adamın kumar oynamasına şaşmam ama bütün parasını kaybetmesine mallık derim yani
hastalık dost oda kaybedınce 500 1 mılyon kaybedıyo onu alayım derken ıcınde bogulup gıdıyo bu suan en zengın 5 sanatcıdan bırıydı kumarda yemese parayı herkesın sınavı farklı dost yadırgamıcan kımseyı bıze konusması kolay gelıyoda fıtratı farklı herkesın

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
hastalık dost oda kaybedınce 500 1 mılyon kaybedıyo onu alayım derken ıcınde bogulup gıdıyo bu suan en zengın 5 sanatcıdan bırıydı kumarda yemese parayı herkesın sınavı farklı dost yadırgamıcan kımseyı bıze konusması kolay gelıyoda fıtratı farklı herkesın
kaybının discountunu bize verse bu mevzu üzerine,
havuzda viski yudumlarken konuşurduk dimi tost 🤩

Son düzenleme:

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
2,415
113
Orası öylede dost belli bi seviyeye gelmişin her yerde şeklin var düzenin on numara para desen gırla ne gerek var ki kendini bataklığa sürüklemeye ona kızıyom hadi bizim gibi batak adamlar battı gemi yan gider olayına ceviririz ama bunun aklı selim değilmiş bedavaya kendini harcamış

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Orası öylede dost belli bi seviyeye gelmişin her yerde şeklin var düzenin on numara para desen gırla ne gerek var ki kendini bataklığa sürüklemeye ona kızıyom hadi bizim gibi batak adamlar battı gemi yan gider olayına ceviririz ama bunun aklı selim değilmiş bedavaya kendini harcamış
23 yasında bulasmıs bak yası genc daha nasıl bı pıslıgın ıcıne gırdıgını anlamamıstır basta bunlar Allahın numunelerı dost boyle ınsanlar yaratacak kı dıgerlerıne ornek olur dıye bak mılyar dolar olsa yıne dayanmaz bu sektore

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,244
2,415
113
23 yasında bulasmıs bak yası genc daha nasıl bı pıslıgın ıcıne gırdıgını anlamamıstır basta bunlar Allahın numunelerı dost boyle ınsanlar yaratacak kı dıgerlerıne ornek olur dıye bak mılyar dolar olsa yıne dayanmaz bu sektore
Sayın Mehmet Karahanlınin dediği gibi dost

furkan388338

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
355
126
43
Selamünaleyküm ustalar varmi bildiğiniz bir kazanma yöntemi valla iyice sıkıldım yarı aç yari tok geziyorum sigara parası dahi bulamıyorum varsa yardımcı olursanız çok sevinirim