Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı'nın Yasağı İlk Günden Çiğnendi Yaşlılar Yine Sokaklarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
bn devlete salladım ki :) halkın yanında olmak anlamında fatura dedim ...
kardeşim bu iktidar faturanı b ile karşılamaz.:) elektirk işlerini özel şirkete verip onlrda bize tur bindirmiyorlarmı.): her faturada 40 tl kdv 27 tl dağıtılım bedeli ödüyorum.:)

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,271
73,695
21,113
Beyler konu amacını aşıyor konu kitlenecek devam ederseniz

CGLMX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,396
502
113
kardeşim bu iktidar faturanı b ile karşılamaz.:) elektirk işlerini özel şirkete verip onlrda bize tur bindirmiyorlarmı.): her faturada 40 tl kdv 27 tl dağıtılım bedeli ödüyorum.:)
BEN FATURALARA BAKMIYORUM BİLE DESEM ... çünkü sonuç yok ödeyeceksin ,sorgulamayacaksın :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
güçlü amerika da test için hastaneye giden bir kadına 34 bin $ fatura çıkarmış doğru mu yoksa yalan haber mi :)

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Durumun özeti ile son noktayı koyayım cebimizden verdiğimiz vergiler ve devletin kasasındaki paraları suriyelilere yamadık onlar kaçtı acıdık acınacak duruma düştük.

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
güçlü amerika da test için hastaneye giden bir kadına 34 bin $ fatura çıkarmış doğru mu yoksa yalan haber mi :)
tamam kanada almanya fransa..ordada paketler açıklandı sağlık ücretli değil ona rağmen açıkladıkları paket türkiyenin 10 kaıtı 20 katı..Yahu kardeşim birazda eleştirn yahu..şu durumda bile eleştrmk yerine farklı arayıştasın..Sana tek sorum eline al faturanı elektirk faturanı kaçı kdv kaçı dağıtım bedeli, sokağa çık etrafa bak ne kadar suriyeli var, bunların cevabı yaz.

şunuda ekleymde hem ücretsiz hemde 2 trilyon dolar paket açıkladılar..Abd bizi kısnaiyiyii
https://www.milliyet.com.tr/dunya/a...sti-imkani-saglayan-tasariyi-onayladi-6168756

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...