Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Arkadaşlar konu ciddi gerçekten moralim çok bozuk lütfen rica ediyorum düzgün bir bilgi verirseniz sevinirim
Vodafone ve turkcell'e borcum vardı icralık oldum bir süre ödeme yapamamıştım ikisinin toplam borcu icrada şu an 15.000 TL az önce Turkcell'in güya avukatı aradı gün içinde ödeme yapmazsan bir saat içinde evine mal kaldırımı gelecek dedi yani borç benim ama babamın evine mal kaldığımı gelebilir mi gelirse zaten tamamen biterim babamın üstüne benim vasi kaydım var bu arada yani borçlanma yapmamak için babam üstüme vasi almıştı sizce mal kaldırımı gelebilir mi bu kumar gerçekten birçoğumuzu mahvetti

legend37

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
52
20
8
Geliyorlar.Uğraşmak isteyen avukat uğraşıyor ben kamuda çalışıyorum.Bazi avukatlar alamayacagini uyaptan görünce uğraşmıyor direk varlık şirketine devir oluyor.Avukat senin evine gelirse birşey alamaz belki ama borcun 30bin olur oraya geldiği için masraf pul ücreti kıymetli evrak ücreti cezaevi ücreti falan keser uyaptan gorersin zaten borcunun katlandığını alınacak eşya varsa eşyada alır maaş almıyorsun herhalde maaşa haciz gelirdi normalde

Kartalistt

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
11
8
Arkadaşlar konu ciddi gerçekten moralim çok bozuk lütfen rica ediyorum düzgün bir bilgi verirseniz sevinirim
Vodafone ve turkcell'e borcum vardı icralık oldum bir süre ödeme yapamamıştım ikisinin toplam borcu icrada şu an 15.000 TL az önce Turkcell'in güya avukatı aradı gün içinde ödeme yapmazsan bir saat içinde evine mal kaldırımı gelecek dedi yani borç benim ama babamın evine mal kaldığımı gelebilir mi gelirse zaten tamamen biterim babamın üstüne benim vasi kaydım var bu arada yani borçlanma yapmamak için babam üstüme vasi almıştı sizce mal kaldırımı gelebilir mi bu kumar gerçekten birçoğumuzu mahvetti
Kral öncelikle merhaba geçmiş olsun mal kaldırımı dediği olay haciz ise evet gönderebilirler ama genelde bir bok alamıyorlar çünkü bir maldan iki tane olabilmesi gerekiyor. Sana önerim uyaptan avukatı bul ara yapilandirmayi teklif et yardımcı oluyorlar seni arayanlar dolandırıcı da olabilir onun için uyaptan kendin bulup araman daha mantıklı

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Kral öncelikle merhaba geçmiş olsun mal kaldırımı dediği olay haciz ise evet gönderebilirler ama genelde bir bok alamıyorlar çünkü bir maldan iki tane olabilmesi gerekiyor. Sana önerim uyaptan avukatı bul ara yapilandirmayi teklif et yardımcı oluyorlar seni arayanlar dolandırıcı da olabilir onun için uyaptan kendin bulup araman daha mantıklı
Az önce gene aradı kahpeler bilmiyorum ya korkutuyorlar ya da birazdan belli olur evde misin diyor bana ekip gönderiyorum diyor çilingir ile açacak diyor lafa bak borçlu olmak çok kötü ya

Kartalistt

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
11
8
Az önce gene aradı kahpeler bilmiyorum ya korkutuyorlar ya da birazdan belli olur evde misin diyor bana ekip gönderiyorum diyor çilingir ile açacak diyor lafa bak borçlu olmak çok kötü ya
Kral benim uyapta eski yaşadığım yere icra gittiği yazıyor ama oradaki komsularimla konuştum kimse gelmedi dedi yani bilmiyorum dediğim gibi direk uyaptan avukatı bulup araman daha iyi eğer onlarsa bile sende onları şikayet edeceğini soyle çünkü sürekli arayıp rahatsız etmeleri tehdit etmeleri yasal değil

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,783
1,809
113
Öyle birşey yapamaz çilingir filan hayırdır benimde 500 k ya yakın borç var şahıs ve banka 3 yıl oluyor eve geldiler geri gittiler aradılar para yok dedik sonra varlık fonlarına devretmişler

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
463
212
43
kardeş öncelikle sakin ol. Kesinlikle ama kesinlikle seni korkutuyorlar. Benim 3 operatör, artı bir kaç bankaya yıllardır bircok borcum var. Bu 3 operatör belki 50 kere beni arayıp, ha yarın evinize icraya geleceğiz, ha 1 saat sonra geleceğiz diye arıyorlardı. Bende her seferinde çayı koydum sizi bekliyorum diye dalga geçerdim. Ama hiç gelmediler. Bunların olayı korkutmak. Ve senin gibi icra tarzı olaylardan korkan birilerine rast geldiler mi dört koldan saldırırlar. Sakın taviz verme. Bir kere onların şuan sana yaptığı yasadışı bir uygulama. Kanunda, hazırlanın icraya geliyoruz diye kişi ve aile huzurunu bozacak birden fazla eylemin cezası var. Ayrica icraya ben geliyorum demekle gelemezler. Öncelikle alacaklı mahkemeye başvurmalı, evinde her üründen 2'şer adet, yani fazlalık olduğunu ispat etmesi gerekir. Çünkü ortak aile kullanımına ait hiçbir ürün haczedilemiyor. Bu olayların hepsi alacaklı avukat için hem büyük masraf hemde angarya. Farzedelim ki eve gelseler bile birşey alamadan yol alırlar. Burdaki önemli konu ödeyemeyeceğin borç için taahhüt imzalamamak. Çünkü imza attıktan sonra borc ödenmezse hapse kadar yolu var. Velhasıl kelam sizi arayıp sürekli rahatsiz eden bu kan emicilerden korkmayın ve derhal cimere şikayet edin. Etkisini görürsünüz. Durumumuz düzelince de borcunuzu ödeyin.

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
701
165
43
Sigortalı olarak çalışıyorsan Vodafone direk maaşın haczi yapıyor 1/4 olarak. Turkcell benimde başıma geldi ama haciz yollamadilar ki yollasalar da hiç bir şey alamaz çünkü ev tapu kira sözleşmesi vs benim adıma değildi yani seni adına değilse hiç bir şey alamaz

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
701
165
43
Birde 1. Derece anne baba kardeş dışında ararsalar kvkk gereği dava acabilirsin Turkcell e

bale12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
270
44
28
Gelmiyorlar kardeşim çalışıyorsan maaşının 4.1inden kesiyorlar üstüne bişey yoksa sıkıntı etme

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
kardeş öncelikle sakin ol. Kesinlikle ama kesinlikle seni korkutuyorlar. Benim 3 operatör, artı bir kaç bankaya yıllardır bircok borcum var. Bu 3 operatör belki 50 kere beni arayıp, ha yarın evinize icraya geleceğiz, ha 1 saat sonra geleceğiz diye arıyorlardı. Bende her seferinde çayı koydum sizi bekliyorum diye dalga geçerdim. Ama hiç gelmediler. Bunların olayı korkutmak. Ve senin gibi icra tarzı olaylardan korkan birilerine rast geldiler mi dört koldan saldırırlar. Sakın taviz verme. Bir kere onların şuan sana yaptığı yasadışı bir uygulama. Kanunda, hazırlanın icraya geliyoruz diye kişi ve aile huzurunu bozacak birden fazla eylemin cezası var. Ayrica icraya ben geliyorum demekle gelemezler. Öncelikle alacaklı mahkemeye başvurmalı, evinde her üründen 2'şer adet, yani fazlalık olduğunu ispat etmesi gerekir. Çünkü ortak aile kullanımına ait hiçbir ürün haczedilemiyor. Bu olayların hepsi alacaklı avukat için hem büyük masraf hemde angarya. Farzedelim ki eve gelseler bile birşey alamadan yol alırlar. Burdaki önemli konu ödeyemeyeceğin borç için taahhüt imzalamamak. Çünkü imza attıktan sonra borc ödenmezse hapse kadar yolu var. Velhasıl kelam sizi arayıp sürekli rahatsiz eden bu kan emicilerden korkmayın ve derhal cimere şikayet edin. Etkisini görürsünüz. Durumumuz düzelince de borcunuzu ödeyin.
Çok sağol rahatlattın kardeş. Zaten türkcel borcu 6 bin TL küsür icrada 15 bin olur diyor utanmadan yani 6 yada 15 bin için de icra olursa yok artık burdan ne olduklarını belli ediyorlar zaten durumum düzelince zaten kapatıp kurtulacam birdaha tôvbe

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,960
702
113
Gel gel de kapıda bekliyorum benzinn bidonuyla beraber yanalımm .

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Birde 1. Derece anne baba kardeş dışında ararsalar kvkk gereği dava acabilirsin Turkcell e
Benden sonra babamı da aradı adamı uykudan uyandırdı birde tam dinlemeden tehdit eder gibi icra gelecek deyip kapattı yüzüne o zaman güzel dava açalım Türkcele

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,960
702
113
Türktelokoma çok sovuyodum çekmiyor diye 6 ay fatura yatirmadim 35 bin olmuştu geçenlerde ödedim hiç icralık mevzu yasatmadi

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
721
223
43
Yok öyle bir şey ödüyemiyorum param yok de...sakın taahhüt etme söz verme yok de bir şey yapamaz

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
437
83
Peki arkadaşlar benimde 8 10 tane icram vardı hepsini ödedim yaklaşık 7 8 yıl oldu ama kredi ve ya kredi kartı çıkmıyor harç masraflarını odememistim adliyeye gidip de sebebi bu olabilir mi?

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
295
141
43
Önce bir uyaptan bak hukuk dosyalarında karara çıkmış değişik iş davası var mı

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,367
3,968
113
Önce bir uyaptan bak hukuk dosyalarında karara çıkmış değişik iş davası var mı
3 adet açık gözüküyor bunlarda Vodafone Türkcell ve ziraat bankası cok büyük ihtimalle bunlara borcum var geçmişteki borçlar kapalı gözüküyor ödeme yapmadığıma rağmen kapanmış dosyalar mesela gümrük vergisi borcu vardı onun gibi

Ekli dosyalar