Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Hk.

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,783
1,809
113
3 adet açık gözüküyor bunlarda Vodafone Türkcell ve ziraat bankası cok büyük ihtimalle bunlara borcum var geçmişteki borçlar kapalı gözüküyor ödeme yapmadığıma rağmen kapanmış dosyalar mesela gümrük vergisi borcu vardı onun gibi
Borcu ödemedin ve kapalımı normalde 10 sene geçmesi lazım zaman aşımı olması lazım kapanması için

MehmetKRC

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
37
28
Daha önceden borcum vardı kapattım sistem de kapalı da gözüküyor ama icra hukuk mahkemesin de dava gözüküyor karara çıkmış yazıyor ne demek bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
66
28
s.a icra kanunu değişti örnek evde 2 masa varsa 1ini aliyodu artık onuda alamiyolar 2 masada ortak kullanım diye geçiyor yani evde para altın varsa haczedilebiliyor artık has şu var kapıya yalandan gelir 2 k geçirir sana geldik gitti masrafı diye :)

ersintam35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
112
45
28
Arkadaşlar konu ciddi gerçekten moralim çok bozuk lütfen rica ediyorum düzgün bir bilgi verirseniz sevinirim
Vodafone ve turkcell'e borcum vardı icralık oldum bir süre ödeme yapamamıştım ikisinin toplam borcu icrada şu an 15.000 TL az önce Turkcell'in güya avukatı aradı gün içinde ödeme yapmazsan bir saat içinde evine mal kaldırımı gelecek dedi yani borç benim ama babamın evine mal kaldığımı gelebilir mi gelirse zaten tamamen biterim babamın üstüne benim vasi kaydım var bu arada yani borçlanma yapmamak için babam üstüme vasi almıştı sizce mal kaldırımı gelebilir mi bu kumar gerçekten birçoğumuzu mahvetti
Kral sigortalı çalışansan evine gelemezler. Maaşına haciz gelir. Bitene kadar maaşın 4/1 alırlar başlara bişey olmaz. Tecrübe ile sabit. Ama sigortalı değilsen o zaman avukatla konuşmanı tavsiye ederim.