Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Yoluyla Evden Çıkartma

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,695
606
113
Doğru diyorsun. Belki başından bu tip bı olay geçen birileri vardır diye buraya da bir yazilayim dedim de durum hiç iç açıcı değil dost :D
dostum burası turkıye cumhuriyeti kanunlar kurallar herkese aynı degıl adamı olanlar hep 1-0 onde sende bilirsin. herkes farklı seyler soluyor herkesın ki kendince dogru olabilir sen dedıgım gibi işi bilen birisine git durumu iyice öğren ona göre hareket et.
nacizane tavsiye ev sahibi kirayı 2 katı da yapsa kabul et anlaşmaya çalış uzun sureli ağır gelebilir ama en azından zaman kazanırsın. çünkü suan evını tasımak sana cok daha pahalıya patlar.

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,902
3,155
113
Dost çıkmamı söylemişti zaten. Bende süre istedim kendisinden Haziran'da konusacaktik. O eşyalı vermek istiyormuş evi bu yüzden çıkarıyor beni fakat bu şekilde mahkemeye vererek neden iş yaptı onu anlamadim ben zaten ev bakıyordum bu süreçte.
valla birikimin olsa bas git dicemde birikimde yok sadece seçenekleri degerlendiriyoruz

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,003
1,066
113
Dost çıkmamı söylemişti zaten. Bende süre istedim kendisinden Haziran'da konusacaktik. O eşyalı vermek istiyormuş evi bu yüzden çıkarıyor beni fakat bu şekilde mahkemeye vererek neden iş yaptı onu anlamadim ben zaten ev bakıyordum bu süreçte.
Niye biliyorsmusun surec uzamasin diye nasil olsa bu cikmaz diye onden basvurmus mahkemeye

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,153
1,715
113
dostum burası turkıye cumhuriyeti kanunlar kurallar herkese aynı degıl adamı olanlar hep 1-0 onde sende bilirsin. herkes farklı seyler soluyor herkesın ki kendince dogru olabilir sen dedıgım gibi işi bilen birisine git durumu iyice öğren ona göre hareket et.
nacizane tavsiye ev sahibi kirayı 2 katı da yapsa kabul et anlaşmaya çalış uzun sureli ağır gelebilir ama en azından zaman kazanırsın. çünkü suan evını tasımak sana cok daha pahalıya patlar.
Bundan önce şu tebligati alıp su ilkokul arkadaşım icra avukatı bı ona danisacam bulabilirsem nosunu sonra ev sahibine yalvarmaca şeklini denicem eğer yasal olarak o tamamen hakliysa

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,902
3,155
113
tanıdık bir avukat varsa danış ücret almaz en azında bilgi sahibi olursun

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,558
3,101
113
:))) dostum bilmiyorsun ortaligi karistirma istersen dava acilmis zaten tahliye davasi mahkeme karar vermis cikmasi yonunde verilen süre mahkeme kararından sonra 10-15 gündür bu sure icersinde kiraci istinafa gitmemis ya da ben cikmiyorum derse esyalsriyla birlikte zorla cikartilir.
sen avukat ısın bilmiyorum ama bu konuşan avukat link tıkla ve izle