Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcram Olduğu Halde Kredi Kartı Veriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,765
3,263
113
Akbank normal banka hesabım var bugün hesabımda 70k param vardı ondan 30k çekmek için bankaya gittim parayı çektim kadın illa size kredi kartı verelim diyor ablaya dedim benim icram var 3 tane nasil bana kredi kartı vermek istiyorsunuz dedim bana siz aktif müşterimizsiniz o yüzden diyor allam yarrabim herhalde dediler bu bide bizle icralık olsun dediler herhalde

alkisercan

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
6
8
Akbank normal banka hesabım var bugün hesabımda 70k param vardı ondan 30k çekmek için bankaya gittim parayı çektim kadın illa size kredi kartı verelim diyor ablaya dedim benim icram var 3 tane nasil bana kredi kartı vermek istiyorsunuz dedim bana siz aktif müşterimizsiniz o yüzden diyor allam yarrabim herhalde dediler bu bide bizle icralık olsun dediler herhalde
E Yani

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,452
8,278
113
enpara da bana vermişti 45k kredi kartı 8k avans hesap zamanında çok şaşırmıştım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,462
25,109
113
İş sigorta?

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,765
3,263
113
adam 70 bin parası olduğunu söyleyip duyurmak için başından geçen max 20 saniyelik geçen mevzuyu anlatmış aq iki kuruş bulunca bunu nası belli edecem diye fıldır fıldır düşünüyo o beyniniz
Ulan oe 3 tane icram var diyorum 70k gostermek icin diyor sicam ne hıyar adamsın sen birde 43 yaşında yazıyor doğru ise tabi

padisah1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
27
18
70 bin liran varmış oha bide bankadan gidip 30 binini çekmiş ne mucizevi kıskanacağım biri ee başka naptın taksiyle evede döndünmü verdinmi taksiyede 200-300 lira. biz fakirlerin bütün gün bulamadığı parayı taksiye verdinmi kral anlat herşeyini

padisah1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
27
18
Bilmem naptimin çocuğu ne kadar bir gudubet adam yaaa illa ban yedirecek bana da gavat oğlu gavat 3 tane icram var diyorum oraya yazmışım halla 70k diyor allam sen bana sabır ver
bişey demedik dost senin burdaki çoğundan fazla paran var zekasal olarak senden nası üstün olabiliriz saçmalıon ha sakinleş tm. bankanda çok paran vardır benle muhattap olma seviye düşmesin kral

Revival

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,997
1,557
113
Bilmem naptimin çocuğu ne kadar bir gudubet adam yaaa illa ban yedirecek bana da gavat oğlu gavat 3 tane icram var diyorum oraya yazmışım halla 70k diyor allam sen bana sabır ver
🤣🤣🤣🤣

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
951
113
70 bin liram varmış oha bide bankadan gidip 30 binini çekmiş ne mucizevi kıskanacağım biri ee başka naptın taksiyle evede döndünmü verdinmi taksiyede 200-300 lira. biz fakirlerin bütün gün bulamadığı parayı taksiye verdinmi kral anlat herşeyini
Az için şu zıkkımı, asıl mesele 3 icra... Olay da internet başvurusuyla değil, şube de gerçeklemiş... Haliyle WC'de başından geçeni değil, şube de olanı anlatmış m. yerinde...
Kısaca icralığım kart alamıyorum diyenlere, şansınızı şube de deneyin demiş...

padisah1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
27
18
Az için şu zıkkımı, asıl mesele 3 icra... Olay da internet başvurusuyla değil, şube de gerçeklemiş... Haliyle WC'de başından geçeni değil, şube de olanı anlatmış m. yerinde...
Kısaca icralığım kart alamıyorum diyenlere, şansınızı şube de deneyin demiş...
aynen dost senimi kıracam kısacası kart alamayanlara şansınızı şubedede deneyin demek istemiş şimdi okudum şuan farkettim

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,531
42,645
113
Ulan kasiyer ulan banka çalışanının kredi veya k kartı verdiği nerde görülmüş olum onayı onlarmı veriyo sanıyosun sistemsel hersey fasa fiso gerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...