Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İddaa da Sabırlı Kazanç

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,184
4,473
113
Sistem güzel, 1.2 vs düşük oranlarda 3 maç. 3 kupon arka arkaya tutturunva güzel verir.Bu orandan yatmak tabii ki 1.8 -2.80 orandan yatmaktan daha zor.Ama biz daha fazla ,çok fazla.....hoop hepsi derken hicle yetinmek zorunda kalıyoruz.Canlida 1.4 oran bile riski çok yüksek bir oran

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
406
63
evet çok büyük bir kazanç olmasada ortada, adam en azından 1 aydır para kaybetmiyor bizim gibi hergün bu açıdanda bakmak lazım

erhnsezer34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
969
652
93
Sistem güzel, 1.2 vs düşük oranlarda 3 maç. 3 kupon arka arkaya tutturunva güzel verir.Bu orandan yatmak tabii ki 1.8 -2.80 orandan yatmaktan daha zor.Ama biz daha fazla ,çok fazla.....hoop hepsi derken hicle yetinmek zorunda kalıyoruz.Canlida 1.4 oran bile riski çok yüksek bir oran
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum

erhnsezer34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
969
652
93
evet çok büyük bir kazanç olmasada ortada, adam en azından 1 aydır para kaybetmiyor bizim gibi hergün bu açıdanda bakmak lazım
Kaybede kaydebe elimde bişe kalmadı dostum sabırla az az en iyisi bak sabah macindan 4,5 alt yine aldım kazandim bugün daha oynamıyorum ne gerek var sonuçta bir yerden bedava dan para geliyor artık riske girmem taraf bahsi asla oynamam sadece 4,5 alt akillandim artık

Xlane27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
411
340
63
Kanka 920 tl olduğunda hepsini bas daha fazla kazanırsın taktik maktik yok bam bam bam :D

Xlane27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
411
340
63
Yok kanka öyle yapa yapa bu hallere geldik zaten daha imkansız düşmem o tuzağa
Bir yerde mutlaka kayıp edersin yanlış anlama sistem buna asla izin vermiyor istediğin kadar küçük oran oyna istediğin kadar az maça oyna kaybetmeye mahkumsun çünkü her zaman kasa kazanır

Apox

Unuttum demek bile hatırlamaktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
505
113
dost oranlara takılmıcaksın bende zamanında Ms Ev sahıbı oranı 1.85 iy ev sahıbı oranı 2.50 mac sonucu 1/0 oranı 13 oran olunca basıyordum yanı ılk denememde 3 lu kombıne yapıp parayı aldım sonrasında hep oyle olucak sandım ama sonrası husran olmuyor yanı oran bahısı dıye bırsey yok senın şansına olmuş almışsın

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,245
1,904
113
1xbet ana para çevrimi 1.10