Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu İddiacı 50 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
198
43
Arkadaşlar bana böyle bir mesaj geldi şartları ağır 40 kat çevrim 100 TL de yatırım var. Vakit geçirmek isteyen şansını deneyebilir.

Ekli dosyalar

Mehmet47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,739
204
63
Tam dolandırıcı bunlar bikere bulastik parayı zor kurtardık ayrıca watsap takine soruyorsun benmi yatır dedim diyip tersliyo

Huso95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
4,829
113
Bu iddacı tam Bi şerefsiz benim 3900 liramı yedi hatta ekran görüntüleri bile var bahane ürettiler watsaptan yazdım temsilci beni tehdit etmeye başladı yok cimere şikayette bulunacam illegal oynamaktan falan beyler pişman olursunuz bulaşmayın buraya Screenshot_20210309-183300.jpg

15Dilek15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
198
43
Bu iddacı tam Bi şerefsiz benim 3900 liramı yedi hatta ekran görüntüleri bile var bahane ürettiler watsaptan yazdım temsilci beni tehdit etmeye başladı yok cimere şikayette bulunacam illegal oynamaktan falan beyler pişman olursunuz bulaşmayın buraya Ekli dosyayı görüntüle 144207
Bu iddacı tam Bi şerefsiz benim 3900 liramı yedi hatta ekran görüntüleri bile var bahane ürettiler watsaptan yazdım temsilci beni tehdit etmeye başladı yok cimere şikayette bulunacam illegal oynamaktan falan beyler pişman olursunuz bulaşmayın buraya Ekli dosyayı görüntüle 144207
rezilliğe bak söylediklerine geçmiş olsun dediğim gibi mesaj geldi paylaşayım dedim siteyi tanımam. Aslında bu iş sıkıntılı bi iş kimlerin eline ne kozlar veriyoruz her yere üyelik oluşturmamak lazımmış.

Ahmet1995

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
79
27
18
La bu salakları ben tokatlandim iddaciyi aradılar cevrimsiz 50tl yükleyecek dediler 500 yapıp çekebilirsiniz dediler 350 yaptım çekim verdim canlıya çekim gelirse 20k yatiracam dedim gönderdiler birdaha aradılar yatırım yapacak mısınız diye cümle alep tokatci olduğunuzu biliyor AMK dedim kapattım best10 attım 300 TL rulette 1200 yaptım çektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...