Tebrikler öderler insallahben 100 tl yi gates 1000 oyununda 1500 tl yaptım 200 çekim verdim bakalım gelecekmi hesaba gelirse tekrar yazarım
Ekli dosyayı görüntüle 685153
teşekkürler ama halen bekliyor gelmedi hesabaTebrikler öderler insallah
Kanka ben 1 haftadır bekliyorum site ödemiyor dümenteşekkürler ama halen bekliyor gelmedi hesaba
La sana sövmek lazım ama neyseBen üye olup kullanmadım. Kullanmak isteyenler için domain
İgorbet108
Sitenin linki yokmu kardeşimBen üye olup kullanmadım. Kullanmak isteyenler için domain
İgorbet108
Niye kasiniyorsun git baskasi kasisin ben kasirsam yara yaparım. bu forumdakilerde beyin yok domaini yazmışım link istiyorLa sana sövmek lazım ama neyse
Sende varmi 5 mesajın var site tanıtıyor sun söverim bak senin kasidigin yerinNiye kasiniyorsun git baskasi kasisin ben kasirsam yara yaparım. bu forumdakilerde beyin yok domaini yazmışım link istiyor
Ulan sakamisin sen şimdi site adamımi olduk link bile bırakmamışim promosyon içeriğini bile yazmamisim domain atmışım sadece.Sende varmi 5 mesajın var site tanıtıyor sun söverim bak senin kasidigin yerin
Noldu anlamadımnasıııı oldu laaaa )
şu maymunu banlarmısınızNiye kasiniyorsun git baskasi kasisin ben kasirsam yara yaparım. bu forumdakilerde beyin yok domaini yazmışım link istiyor
Senden alâ maymun mu var ulan utanmaz insanlar. Foruma sponsor olmuş site, şimdi konuşun bakayımşu maymunu banlarmısınız