- 7,050
- 5,618
- 113
Enisteyi vurcam hep onun o yüzünden bulastim kaşar prensese diyo dostonun gerginliğini yerim dost söyle ona
Enisteyi vurcam hep onun o yüzünden bulastim kaşar prensese diyo dostonun gerginliğini yerim dost söyle ona
valla sorma dost nerden bulastık o prenseseEnisteyi vurcam hep onun o yüzünden bulastim kaşar prensese diyo dost
Düdük çalmadan daha bişey belli olmaz dost bekleyim atar belki2 maç geldi ilk yarıdan ah ulan korkarak oynadık keske hıc bulasmasaydık
Tmm dost@Erkan4235 dostum başka forum konusu muhabbeti geçmesin.
yav enişte mackolıkte bakıyom adamlar hıcbırı sahada yoklar yazıyo bozduk 5 dkya attı vallahı adamı delırtır bunlarCerro 50 den sonra acılıyor evındekı maclarda birazdan 1.5 yapar
Mackolık yalan dolan enişte siteden kontrol etseydin ev baskılıyav enişte mackolıkte bakıyom adamlar hıcbırı sahada yoklar yazıyo bozduk 5 dkya attı vallahı adamı delırtır bunlar
Yapacak birsey yok rahat adam bekler enişte biz okadar rahat degilizyav enişte mackolıkte bakıyom adamlar hıcbırı sahada yoklar yazıyo bozduk 5 dkya attı vallahı adamı delırtır bunlar
enişte son macta 10dk da geldı suan 1 gol beklıodukYapacak birsey yok rahat adam bekler enişte biz okadar rahat degiliz
Yapacak birsey yok enişteenişte son macta 10dk da geldı suan 1 gol beklıoduk
bozduk dost ya para yok vakıt gecsın dıye baska kupona attımSelamın aleyküm bol şans dost valla cerro atmazsa yazık eder güzelim kupona inşallah atar