bende baglanmistim ama bana buradan bonus eklemesi yapamiyoruz dedi kestirip atti tekrar baglanicam bakalim... Bol kazanckarCanli desteke baglanip aldim
bekle canlı öyle yazıyor ama bağlanıyor ekliyor bonusuBöyle saçma bir red yedim.. canlıya bağlandığımda ise uzun süredir cevap vermediğinz için sohbet kapatılıidı yazıyor 🤣🤣 bunlarda dolandırıcı çıktı
elim ayağım titriyor yazamıyorum chate@Yusufsato1 yok öyle bedavadan gülmek karı gibi açız ateşle
kanka sen böyle dedikten sonra yarım saatir canlı desteği bkeliyorum hala yokbekle canlı öyle yazıyor ama bağlanıyor ekliyor bonusu
İstersen iki saat bekle yine yok 😂😂kanka sen böyle dedikten sonra yarım saatir canlı desteği bkeliyorum hala yok
Bonus talepten talep ettim,sırada 280 kişi var.BEYLER BONUS ALIMI BAŞLAMIŞ SİTEDE HERKES ÇÖKSÜN
Sıradayız..birazdan bonus eklenince bakacağız.Var mı 5000 yapabilen ??
437. SıraSıradayız..birazdan bonus eklenince bakacağız.
İlk kupon 3*1.7 olacak. Sonraki 1.5*1.5*1.4*1.4*1.2 yetiyor.Umarim çekebilen olurSıradayız..birazdan bonus eklenince bakacağız.
Sıra çabuk geçiyor..Bana eklendi.437. Sıra
Kanka aynısı bende oldu şimdi.kisisel bilgiler sekmesine girip tc ni adresini tekrardan yaz kaydet yeni talep ver.Yeni üye oldum talep verdim red oldu.Nedeni kimlik bilgileri dogrulanamamis.Ne alaka şimdi 🍆🍆🍆