- 1,137
- 573
- 113
Dostlar siyasete girmeyin burada. Siyasette bal tutan parmağını yalar bunu unutmayın. Maalesef bizim siyaset konusunda yapacak tek şeyimiz oy kullanmak. Konuşmak eleştirmek bu memlekette sorun oluyor herzaman
O zaman Bana Kralınızı anlat hakan Şükür'ü anlat nerede xdbütün aveller toplanmış yine hocanın fon olaylarında para yatırıp çekmesi dışında dosyada hiçbir ismi geçmemesine rağmen mabaddan sallamakla geçiyor hayatınız. hiç beyniniz çalışmıyor açın fatih altaylı'nın inatla olayı fatih hoca üstüne yıkmaya çalışmasına rağmen avukat rezan epözdemir ile programını izleyin. olaya fatih terim fonu dendi diye hocayı hiç sevmeyen cüneyt özdemir bile bu olayda en mağdur fatih terim çünkü olayla alakası olmamasına rağmen onun adı verildi dendi.
Dostum kendini yorma boşuna kime ne anlatıyorsunParayi alanda verende suclu bu konumda benim gozumde millet acliktan ölürken yokluk cekerken yok oyle bedavaya köfte. Benim kardesim bile marketten fiş almadan çıkmıyor. Bunlar dekont alamayacak kadar eşsekler. Bu mevzu 10 sene ye anca aydinlanir zaten
Parayi alanda verende suclu bu konumda benim gozumde millet acliktan ölürken yokluk cekerken yok oyle bedavaya köfte. Benim kardesim bile marketten fiş almadan çıkmıyor. Bunlar dekont alamayacak kadar eşsekler. Bu mevzu 10 sene ye anca aydinlanir zaten
Bu ülke'den 2sininde gitmesi gerekal ıktıdarı vur muhalefete
kanka inan hiç bir parti desteklemiyorum tamamen bir muhalifim görüşümde atatürk zamanı chp görüşü şuan ki hükümet kadar birilerinin altına yatmış tarihte bir hükümet yok feto ile ilgili kandırıldık dedi halka kandırıldık bak tüm kesim koyun olduğu için zaten inanıcak başka bişey düşünmediler a haber de bi program da gta vice city şifrelerini darbenin şifreleri ele geçirildi diye paylaştı insanlar vay anasını diye izledi bunlar böyle kitleler kafa olmadığı için sende az o yönde gibisin biraz fikir sahibi ol araştır öyle bir tarafı tut benceIktidar en azından dağdakilerin altına yatmıyor, ehveni şer
valla adam kurnazÇaldığı paraları Yunan adalarında ne yer şimdi dolandırıcı fatih terim işi biliyor
sen forumda yıllardır takılıyorum diye ayrıcalık isteyendin dimi sen cevap versen ne olacak bilader yıllarımızı verdik foruma 2 günlük eleman laf ediyor diyodun sanki burası askeriye bana dönemcilik kesiyor
Şizofren misin tatlımsen forumda yıllardır takılıyorum diye ayrıcalık isteyendin dimi sen cevap versen ne olacak bilader yıllarımızı verdik foruma 2 günlük eleman laf ediyor diyodun sanki burası askeriye bana dönemcilik kesiyor
nerden biliyon yanlarında mıydın. avukatın dediklerine inanılır mı. kendi savunduğu adamı aklamak için her yalanı söylerler. milyon dolarlık fatoşa hayranlık duyup cansiparane savunuyosun adamı. kameraların filan olmadığı bir ortamda fatoşun yanına gidip konuşmaya çalışssan s.klmez bile seni.bütün aveller toplanmış yine hocanın fon olaylarında para yatırıp çekmesi dışında dosyada hiçbir ismi geçmemesine rağmen mabaddan sallamakla geçiyor hayatınız. hiç beyniniz çalışmıyor açın fatih altaylı'nın inatla olayı fatih hoca üstüne yıkmaya çalışmasına rağmen avukat rezan epözdemir ile programını izleyin. olaya fatih terim fonu dendi diye hocayı hiç sevmeyen cüneyt özdemir bile bu olayda en mağdur fatih terim çünkü olayla alakası olmamasına rağmen onun adı verildi dendi.
ben şizo değilim de sen de bi alzheimer başlangıcı olabilir yaptığın mevzuyu hatırlamadığına göre hadi canım yandan yandanŞizofren misin tatlım
Peki erkekben şizo değilim de sen de bi alzheimer başlangıcı olabilir yaptığın mevzuyu hatırlamadığına göre hadi canım yandan yandan
nerden biliyon yanlarında mıydın. avukatın dediklerine inanılır mı. kendi savunduğu adamı aklamak için her yalanı söylerler. milyon dolarlık fatoşa hayranlık duyup cansiparane savunuyosun adamı. kameraların filan olmadığı bir ortamda fatoşun yanına gidip konuşmaya çalışssan s.klmez bile seni.
ben ft suçlu demedim ki. banane anasını satim. benim demek istediğim seninle ilgili.bu nasıl mantık sen nerden biliyorsun bok atıyorsun olaylar gerçekleşirken yanlarında mıydın
Hırsız ben hırsızım der miDikkat edin ayağınıza bok bulaşmasin beyler
Noldu kanka hirsizlikmi yapti biriHırsız ben hırsızım der mi