- 7,622
- 2,953
- 113
Bu cömert dostlar bizi niye bulmuyor dostİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 310833
Bol şanslarİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Sağol biraz pas vereydin iyiydiBolsans dost
Sen nerelerdesın goremıyorum konularda asırıSağol biraz pas vereydin iyiydi
@savaskurt yine birilerine sponsor olmuşİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Yok bundan sonra nadir sonra biz suçlu oluyoruz :\ neyse SULLY dm atacak ona bak hemenSen nerelerdesın goremıyorum konularda asırı
Yav bende para ne arasın@savaskurt yine birilerine sponsor olmuş
NokıyıYok bundan sonra nadir sonra biz suçlu oluyoruz :\ neyse SULLY dm atacak ona bak hemen
Tamam atmayacakmış dur :\Nokıyı
🥺Tamam atmayacakmış dur :\
O günlerde inşallah olacak dost@savaskurt yine birilerine sponsor olmuş
Az bı dm at bakim bir şey diycemYav bende para ne arasın
bol sansİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Biz paylaşma yı seven insanlarız reis tabiki günü gelince oda olurO günlerde inşallah olacak dost
Latife yapıyorum dost biliyorum seniBiz paylaşma yı seven insanlarız reis tabiki günü gelince oda olur