- 94,296
- 50,725
- 113
Bol sansİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 310833
Bol sansİsmini vermek istemeyen cömert üyemizin sponsorluğunda, kazanırsa kupon kazancının yarısını dostlara pay ederiz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 310833
Ayip ediyorsun bro sana atalim sans parasi diyoruz almazsan kuseriz diyoruz yine almiyorsun bide burda sitem etmissinBu cömert dostlar bizi niye bulmuyor dost
Bize genelde dolandiricisi denk geliyor
Bol bol şansın olsun
Hay sen çok yaşa kardo . Çok güldüm buna 😀Ayip ediyorsun bro sana atalim sans parasi diyoruz almazsan kuseriz diyoruz yine almiyorsun bide burda sitem etmissin
Pehlıvandan almadan yemın etmıs olabılırAyip ediyorsun bro sana atalim sans parasi diyoruz almazsan kuseriz diyoruz yine almiyorsun bide burda sitem etmissin
Bak yine ayip ediyon la vardami vermedik olsa hergun atariz ayipsin paranin awk ben para bugun var yarin yok sen umut erhan hergun her saat lazimsiniz saolun iyki varsinizHay sen çok yaşa kardo . Çok güldüm buna 😀
Canım kardeşim ortalıklarda yok bugün. Sinsi sinsi pusuda bekliyordur .Pehlıvandan almadan yemın etmıs olabılır
Pehlivandan ne alicak sans parasimi?Pehlıvandan almadan yemın etmıs olabılır
La o pehlivan maho olmasin bana oyle geldi vallahiCanım kardeşim ortalıklarda yok bugün. Sinsi sinsi pusuda bekliyordur .
Aynen şans parası kardo . 2 yıldır ara ara yazıp şu gün borcunu atayım diye hatırlatan , sonra çeşitli senaryolar yazıp atmayan pehlivandan şans parası alacağım 😀😀 Her 6 saatte bir bahanesi hazırdır . Namus sözü ,şeref sözü hepsini verdi ,bir parayı vermedi 😀Pehlivandan ne alicak sans parasimi?
1.20 dk müsade etKimsede yokmu la 20 30 2 mac verimse bassin.simdi tutarsa cok uzulurum
Amcam doğurdu knkAynen şans parası kardo . 2 yıldır ara ara yazıp şu gün borcunu atayım diye hatırlatan , sonra çeşitli senaryolar yazıp atmayan pehlivandan şans parası alacağım 😀😀 Her 6 saatte bir bahanesi hazırdır . Namus sözü ,şeref sözü hepsini verdi ,bir parayı vermedi 😀
La Erdalbakkal işte . Beni erdalbakkal döneminde tokatlamıştı .La o pehlivan maho olmasin bana oyle geldi vallahi
Hee tmm isde 2side ayni kisi.ulan anca uyandim kafami sgm eminmisin o oldugundanLa Erdalbakkal işte . Beni erdalbakkal döneminde tokatlamıştı .
1 dkHee tmm isde 2side ayni kisi.ulan anca uyandim kafami sgm eminmisin o oldugundan
Erdalbakkalım yazmış . Bilmiyorum . Bir de geçen ödül kazandı benim rollingden 70 TL .Parayı alınca yazmıştı ilkHee tmm isde 2side ayni kisi.ulan anca uyandim kafami sgm eminmisin o oldugundan
Sana kaç lazımKupon kaç oran bu arada @Hayatindibi
Bro banada gecen bi dumen yapdi ordan ayikdim.adam binbirsurat gibi la foyasi ortaya cikdi simdi yeni nickle gelir yine bu kacinci nicki bilemedim.ama erhan bana yaikdirmaliydi onun maho oldugunu.cicek takside bi adam vardi tirin tirin tirin diyordu maho denince o geliyor aklimaLa Erdalbakkal işte . Beni erdalbakkal döneminde tokatlamıştı .