Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Impossible / NBA ✓

Kupon Miktarı
80
Kupon Oranı
6.46

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,296
50,725
113
Kimsede yokmu la 20 30 2 mac verimse bassin.simdi tutarsa cok uzulurum

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,919
14,151
113
Pehlivandan ne alicak sans parasimi?
Aynen şans parası kardo . 2 yıldır ara ara yazıp şu gün borcunu atayım diye hatırlatan , sonra çeşitli senaryolar yazıp atmayan pehlivandan şans parası alacağım 😀😀 Her 6 saatte bir bahanesi hazırdır . Namus sözü ,şeref sözü hepsini verdi ,bir parayı vermedi 😀

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,189
24,884
113
Aynen şans parası kardo . 2 yıldır ara ara yazıp şu gün borcunu atayım diye hatırlatan , sonra çeşitli senaryolar yazıp atmayan pehlivandan şans parası alacağım 😀😀 Her 6 saatte bir bahanesi hazırdır . Namus sözü ,şeref sözü hepsini verdi ,bir parayı vermedi 😀
Amcam doğurdu knk

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,919
14,151
113
Hee tmm isde 2side ayni kisi.ulan anca uyandim kafami sgm eminmisin o oldugundan
Erdalbakkalım yazmış . Bilmiyorum . Bir de geçen ödül kazandı benim rollingden 70 TL .Parayı alınca yazmıştı ilk

Ekli dosyalar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,296
50,725
113
La Erdalbakkal işte . Beni erdalbakkal döneminde tokatlamıştı .
Bro banada gecen bi dumen yapdi ordan ayikdim.adam binbirsurat gibi la foyasi ortaya cikdi simdi yeni nickle gelir yine bu kacinci nicki bilemedim.ama erhan bana yaikdirmaliydi onun maho oldugunu.cicek takside bi adam vardi tirin tirin tirin diyordu maho denince o geliyor aklima