Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnat Box Tv (Bein - Exxen - Blu - Netflix Vs.)

Lionn11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
111
52
28
Eyv renkdaş, geceden beri hasan can kaya'nın neredeyse exen sezonu hepsini izledim, blu tv sıfır1 sokağın çocukları falan derken sabah ettik, birde exende "gibi" var o da cok hosuma gitti olaganustu dogal oyunculuk ve izlemesi keyifli
Ölüm zaman'ı izlemeyenler için tavsiye ederim müthiş bir türk dizisi

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
1 aydan fazladır kullanıyorum açıkçası sorun çıkar diye yayılmasını pek istemiyordum :D ama hayırlısı

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,186
4,475
113
Merhaba, arkadaşımın önerisi ile inat box yükledim ve digerleri gibi dandiktir diye önyargıda bulundum ama paralı uygulamalardan bile daha iyi çıktı, exen, blu tv, netflix gibi dijital platformlar var maç yayınları olağanüstü hızlı donma kasma yok siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Özellikle exen'in olmasına çok sevindim Hasan Can Kaya exen'e gectiğinden beri anca youtube'de shot olarak kısaca izleyebiliyordum. Mutlaka benzer uygulamalar vardır ama beni şaşırttı bu uygulama. Reklam ilk girişte 2 saniye falan çıkıyor dahada çıkmıyor.
Linki bırakıyorum girince en üsttekini secip apk indirip kuruyorsunuz. İyi seyirler
Ekli dosyayı görüntüle 185075Ekli dosyayı görüntüle 185076
Sen adamın dibisin kardeşim.Tek cümleyle..

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,976
1,488
113
konuyu hortlama yapmıyım da pc ye hangi linkten kuruluyor bilen varmı. Telde sorunsuz çalışıyor.