Ben eski çalıştığım ustam ile konuştum yakın zamanda Hatay da ustalar 2500 3000 çıvariymis ciraklar da 1500 2000 arasiymisNerde 3 bin reis İstanbul'da bile ustabaşilar 2,5 civarı alıyor
Ben eski çalıştığım ustam ile konuştum yakın zamanda Hatay da ustalar 2500 3000 çıvariymis ciraklar da 1500 2000 arasiymisNerde 3 bin reis İstanbul'da bile ustabaşilar 2,5 civarı alıyor
Sen neredesin ben manavgattayim ama iş antalya da havalimani yakininduymisKardeşim eleman aliyorlarsa ben de geleyim konusssan
Mantolama işi için ekibim var yüzlerce çağıran firma var ama ödeme konusunda inşaat işi kadar kötü olanı yok . Paranı sağlama almadan bedavaya çalışma dostum iş yapmış olmak için iş yapmaya gerek yok. Günlük Yövmiyeni alıp cebine koymazsan sittin sene paranı alamazsın ayık olBeyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.
valla devam et bro benim yigen 8 ayda usta oldu hızlı ilerliyor kaparsan işi ve sen ilerdikce paran artıyorBende işi öğrenirsem artık inşaata devam edecem sıkıldım otelde restaurant da sezonluk calismaktan
İnşallah brocum bende işten kaçma hastalığı var inşallah bu sefer uzun soluklu çalışırımvalla devam et bro benim yigen 8 ayda usta oldu hızlı ilerliyor kaparsan işi ve sen ilerdikce paran artıyor
Ne Dion bro sen içime kuşku düşürdün adam her c.tesi alırsın paranı dedi. Vermezse o milyonluk arabasına yazık olurMantolama işi için ekibim var yüzlerce çağıran firma var ama ödeme konusunda inşaat işi kadar kötü olanı yok . Paranı sağlama almadan bedavaya çalışma dostum iş yapmış olmak için iş yapmaya gerek yok. Günlük Yövmiyeni alıp cebine koymazsan sittin sene paranı alamazsın ayık ol
Umarim adamin niyeti seni baska bi amacla deilde amele olarak kullanmaktir 🤔Beyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.
Eyvallah abi bende senin gibi düşünüyorumsigortani yaparsa 1300 vasıfsız için normal 3bine de inşaatın farklı dallarında iş bulursun ama akşam eve sürünerek gidersin git basla işi gör para halledilir bakma bol keseden sallayanlara çoğu 17002 liraya çalışıyor
ben insaatciyim dost şuan 2500 liradan asaya yevmiye yok ayrica yazık adam sana 2000 bin veriyor sen gidip kumar oynuyorsun evde de zeytin var diyorsun sizin gerçekten acınacak bir haliniz yok yemin ediyorum bu ülkede birtane aç adam varsa gelsin yüzüme tukursun ulan millet para kazanıyor kazandigini ya içki içiyor yada son damlasına kadar kumar oynuyor abi herkese müstahakBeyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.
Mikserle harç yaoacan getir götür yaoacan çay yaoacan dedi sadeceUmarim adamin niyeti seni baska bi amacla deilde amele olarak kullanmaktir 🤔
Brom evde tekim zaten adama ayak yaptım belki kazanırsam 10 k abi annem babam izin vermior iban at ginder8m paranı muhabbeti yapacaktımben insaatciyim dost şuan 2500 liradan asaya yevmiye yok ayrica yazık adam sana 2000 bin veriyor sen gidip kumar oynuyorsun evde de zeytin var diyorsun sizin gerçekten acınacak bir haliniz yok yemin ediyorum bu ülkede birtane aç adam varsa gelsin yüzüme tukursun ulan millet para kazanıyor kazandigini ya içki içiyor yada son damlasına kadar kumar oynuyor abi herkese müstahak
Sen 1 hafta çalış gel kazandığını oyna (Açık oyun var veririm sana). O adamın bindiği arabadan alırsın dostum. Devamlı çalışmaya ne gerek var.Sabah 8 akşam 5 dedi çay kahve yemek hersey varmış. İş antalya havalimanindaymis. C.tesi akşam patronla manavgata gelecem. P.tesi sabah patronla gidecez tekrar. Şu 1 hafta gel gör dedi cakis.ak istersen devamlı çalışırız dedi
Valla Yövmiye usulü anlaş veya kaybedecek birseyim yok diyorsan ilk hafta çalış duruma göre devam et . Bende gruplar var istediğin kadar eleman bulayım istediğin kadar iş bulayım ama para konusunda en sıkıntılı sektör mantolama dekorasyon sektörüdür . İti çakalı taşeronluğa başladı millet parasını alamıyor dikkat et yinedeNe Dion bro sen içime kuşku düşürdün adam her c.tesi alırsın paranı dedi. Vermezse o milyonluk arabasına yazık olur
dost sen nerde inşaatta günlük yevmiye vereni gördün 30 yıllık inşaat hayatımda böyle birşeye hiç Sait olmadim parasını nasıl sağlama alacak inşaat işinde soylermisin bana bende öğrenmiş olurum Allah'ın kulu günlük yevmiye vermezMantolama işi için ekibim var yüzlerce çağıran firma var ama ödeme konusunda inşaat işi kadar kötü olanı yok . Paranı sağlama almadan bedavaya çalışma dostum iş yapmış olmak için iş yapmaya gerek yok. Günlük Yövmiyeni alıp cebine koymazsan sittin sene paranı alamazsın ayık ol
Açık oyun ha 🤣🤣🤣Sen 1 hafta çalış gel kazandığını oyna (Açık oyun var veririm sana). O adamın bindiği arabadan alırsın dostum. Devamlı çalışmaya ne gerek var.
sana sadece acıdım dost herşey gönlünce olsunBrom evde tekim zaten adama ayak yaptım belki kazanırsam 10 k abi annem babam izin vermior iban at ginder8m paranı muhabbeti yapacaktım
Ben Ankara'dayim kardeşimSen neredesin ben manavgattayim ama iş antalya da havalimani yakininduymis
Hayal etmesi bile güzel ama site odemez yüklü parayıAçık oyun ha 🤣🤣🤣