Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği İnsan Hayatı Anlardan İbarettir-10 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,749
5,485
113
Tebrikler dostum kazancın daim olsun

Farukbey07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,167
4,685
113
Tebrikler kumar böyle bişey ya gün geliyor 5 kuruş paran almıyor gün geliyor hiç ummadığın an para akıyor

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,556
9,635
113
Beyler 1 hafta 10 gündür falan şanssızlık yakamı bir türlü bırakmadı 4 koldan para kazanacam diye saldırdım ama olmadı çulsuz çulsuz internette dolaşıyordum hatta forumda bugünkü etkinliklere de katıldım belki alırız ufaktan yürürüz diye canım sıkıldı şu Dumanbet,Sekabet'in freeroll poker turnuvası duruyor mu diye bi bakayım dedim nereden aklıma geldi bilmiyorum baktım 10 k ödül var hemen kayıt oldum baya eski de poker geçmişim var 10 yıl önce bile Bets10 pokerde 9 bin euro almışlığım var neyse turnuvaya girdim ve sonuç aşağıda 10 gündür kendimi yırtıp 1 kuruş kazanamazken bir anda aklıma gelerek girdiğim turnuvadan para kazandım gerçekten insan hayatına anlar yön veriyor bunun şerefine 10 kişiye 20 tl vereceğim çekim yaptım şu an bekliyorum para gelene kadar beğenenlerden çekiliş yaparız hadi rastgeleEkli dosyayı görüntüle 61920 Ekli dosyayı görüntüle 61921
kazancın bol olsun dost

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
10 binlillk free roll varmis iyi wallahi hergun oradayim bende bet10 bundan 2 veya 3 saglayicisi vardir avrupa turnuvalarina 0.5 euro ile kadar yukselmistim sonra pokeri bozdular bakalim bu nasil hep giricem bakarsin bizede doner sans :)

Son düzenleme:

baris0307

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
23
18
Tebrikler kazancın daim olsun reis inşallah ne frebet ne spin yüzümüz gülmüyor

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Tebrikler kardeşim allah gönlüne göre versin

aslan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
399
124
43
hayirli olsun mamadu gule gule harca.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,147
113
Beyler 1 hafta 10 gündür falan şanssızlık yakamı bir türlü bırakmadı 4 koldan para kazanacam diye saldırdım ama olmadı çulsuz çulsuz internette dolaşıyordum hatta forumda bugünkü etkinliklere de katıldım belki alırız ufaktan yürürüz diye canım sıkıldı şu Dumanbet,Sekabet'in freeroll poker turnuvası duruyor mu diye bi bakayım dedim nereden aklıma geldi bilmiyorum baktım 10 k ödül var hemen kayıt oldum baya eski de poker geçmişim var 10 yıl önce bile Bets10 pokerde 9 bin euro almışlığım var neyse turnuvaya girdim ve sonuç aşağıda 10 gündür kendimi yırtıp 1 kuruş kazanamazken bir anda aklıma gelerek girdiğim turnuvadan para kazandım gerçekten insan hayatına anlar yön veriyor bunun şerefine 10 kişiye 20 tl vereceğim çekim yaptım şu an bekliyorum para gelene kadar beğenenlerden çekiliş yaparız hadi rastgeleEkli dosyayı görüntüle 61920 Ekli dosyayı görüntüle 61921
Tebrikler kardeşim hayrını görürsün umarim

haydar2875

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
33
28
tebrikler başkan allah daha çok versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...