Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnternet Üzerine Cihaz Alma

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,716
1,519
113
Türk Telekom internet üzerine cihaz almıştım 4 ay kaldı bitmesine acaba tekrar alabilirmiyim bilgisi olan var mı

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
Türk Telekom internet üzerine cihaz almıştım 4 ay kaldı bitmesine acaba tekrar alabilirmiyim bilgisi olan var mı
ilk cihazın üstünden 6 ay geçince alınabiliyor. tabii ki onların belirlediği bir puan var ve o puan yetmeli
türk telekom online satış yapmıyor sanırım aracıdan aldınız

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
6 ay geçti reis mayısta bitiyo benim o zaman alabilirmiyim
puanın yetiyorsa alırsın . tek bir faturada dahi sorun olduysa ( ödeme süresini 7 günden fazla geçirmek) vermezler
fakat üstte yazan arkadaş çok haklı . faizler nedeniyle çok fazla fark ödersin . 8 ay önceki aldığın gibi olmaz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,716
1,519
113
puanın yetiyorsa alırsın . tek bir faturada dahi sorun olduysa ( ödeme süresini 7 günden fazla geçirmek) vermezler
fakat üstte yazan arkadaş çok haklı . faizler nedeniyle çok fazla fark ödersin . 8 ay önceki aldığın gibi olmaz
Valla mebbur kaldım reis başka çarem kalmadı faturalar duruyo kredi kartı ekstra duruyo bu kumarın Allah belasnı versin maf etti bizi

iceman0606

Umutsuz menfaatler için kumar oynanan günler...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,295
2,511
113
Cepte harçlığım dahi yok kumar yüzünden çevreme yüzüm kalmadı istemeye Şükür aldığımızı gününde verdik ama sürekli iste iste insanlarda bıktı
Ben de de yok oturuyom evde he borç da yok ama 5 kuruş da para yok şu an

omer1965

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,315
2,996
113
Cepte harçlığım dahi yok kumar yüzünden çevreme yüzüm kalmadı istemeye Şükür aldığımızı gününde verdik ama sürekli iste iste insanlarda bıktı
Bankaya git kredi kartını yapılandırmak istiyorum de onlar sana ödeme planı çıkartır öyle ödersin aylık ödeyebileceğin tutarıda söylersin ona göre söylerler