- 3,618
- 1,724
- 113
Akbank'ın varsa gir uygulamaya salla reis onlar direk tanımlıyor hesaba.yani şuan şubeye gitmeden anında kredi nası alabilirim
Akbank'ın varsa gir uygulamaya salla reis onlar direk tanımlıyor hesaba.yani şuan şubeye gitmeden anında kredi nası alabilirim
Reis bankaya gitsin bu saatten sonraAkbank'ın varsa gir uygulamaya salla reis onlar direk tanımlıyor hesaba.
Dosyaları kapattıktan sonra birde kendini temize çıkartmak için bir şey daha ödüyordun onu ödedin mi ? Qnb dene şansını yada akbanktan kredi kartı iste o gelen limit zaten kredi gibi kullanırsınBeyler bi şey sorcam benim 6 dosya hepsini kapadim 6 ay oldu 6000 maaşım var maas aldığım banka bi şey vermiyor sizce nerden alabilirim 3000 kredi de dolsa yeter neresi veriri
findeks puanın iyise verirler, değilse vermezler. otomatik redliyor zaten sistem. düşükse şubeden zorlaman lazımBeyler bi şey sorcam benim 6 dosya hepsini kapadim 6 ay oldu 6000 maaşım var maas aldığım banka bi şey vermiyor sizce nerden alabilirim 3000 kredi de dolsa yeter neresi veriri
Ewt ödedim adliyeye gidipDosyaları kapattıktan sonra birde kendini temize çıkartmak için bir şey daha ödüyordun onu ödedin mi ? Qnb dene şansını yada akbanktan kredi kartı iste o gelen limit zaten kredi gibi kullanırsın
Akbank'a kredi kartına başvur yada Qnb'ye krediye reis.Ewt ödedim adliyeye gidip
ankarada değilim. yoksa sarı tutkunun müdavimi olurdumseninde maaşın nereye gitti belli oldu reis
Demin benim arkadaş 5 bankadan hacizli ama denizbank'tan 1000tl çekti kurtaran hesap diye bir şey varmışBeyler bi şey sorcam benim 6 dosya hepsini kapadim 6 ay oldu 6000 maaşım var maas aldığım banka bi şey vermiyor sizce nerden alabilirim 3000 kredi de dolsa yeter neresi veriri