Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İp TV Öneri

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,571
678
113
Uyandığında izlemek istersen ip TV önerisi yaparım dost iyi rüyalar 😂
Senin rüyanda göremediğin panellerin ben içinden geçiyorum rahat ol iptv den anlamadığın para vermenden belli önerini senin gibi arkadaşlarına tavsiye et

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,205
2,241
113
Senin rüyanda göremediğin panellerin ben içinden geçiyorum rahat ol iptv den anlamadığın para vermenden belli önerini senin gibi arkadaşlarına tavsiye et
La ne anlatıyorsun sen oğlum ya. Ham yayın maç izliyorum direk yayıncı kuruluşun logo reklam koymadan 2 saniye önde izliyorum bundan üstün hangi yayın var söyle bana bir şey biliyorsun ya susayım lan bekliyorum hadi

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,912
4,866
113
La ne anlatıyorsun sen oğlum ya. Ham yayın maç izliyorum direk yayıncı kuruluşun logo reklam koymadan 2 saniye önde izliyorum bundan üstün hangi yayın var söyle bana bir şey biliyorsun ya susayım lan bekliyorum hadi
Artık Bülbül Ötmüyor

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
atlas iptv aldım az önce senelik 400tl arkadaş da kullanıyor sorun yaşamamış şu anlık ama kefil değilim az önce aldım sadece işte..

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,571
678
113
Ağzını topla ilk önce lan lı oğlum lu falan hayırdır sana haddini bil ne izlediğin umrumda değil sen para verip 2 saniye önde izliyorsun ben para vermeden 25 saniye önde izliyorum hangi paneli biliyorsunda konuşuyorsun madem sordun söylim spacebox, titan, codex zoruna gitmesin 😉

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,205
2,241
113
Ağzını topla ilk önce lan lı oğlum lu falan hayırdır sana haddini bil ne izlediğin umrumda değil sen para verip 2 saniye önde izliyorsun ben para vermeden 25 saniye önde izliyorum hangi paneli biliyorsunda konuşuyorsun madem sordun söylim spacebox, titan, codex zoruna gitmesin 😉
Kusura bakma tartışmaya girdiğim için. hiç yorum yapmadım say geçmiş olsun

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,935
690
113
Beyler inat box u televizyona nasil kurarim .