- 8,133
- 4,444
- 113
Aynen , inat TV varken beleş gidip neden para veriyorsunuzİptv ye para mı veriyorsunuz bide 😀
Aynen , inat TV varken beleş gidip neden para veriyorsunuzİptv ye para mı veriyorsunuz bide 😀
Senin rüyanda göremediğin panellerin ben içinden geçiyorum rahat ol iptv den anlamadığın para vermenden belli önerini senin gibi arkadaşlarına tavsiye etUyandığında izlemek istersen ip TV önerisi yaparım dost iyi rüyalar 😂
La ne anlatıyorsun sen oğlum ya. Ham yayın maç izliyorum direk yayıncı kuruluşun logo reklam koymadan 2 saniye önde izliyorum bundan üstün hangi yayın var söyle bana bir şey biliyorsun ya susayım lan bekliyorum hadiSenin rüyanda göremediğin panellerin ben içinden geçiyorum rahat ol iptv den anlamadığın para vermenden belli önerini senin gibi arkadaşlarına tavsiye et
Artık Bülbül ÖtmüyorLa ne anlatıyorsun sen oğlum ya. Ham yayın maç izliyorum direk yayıncı kuruluşun logo reklam koymadan 2 saniye önde izliyorum bundan üstün hangi yayın var söyle bana bir şey biliyorsun ya susayım lan bekliyorum hadi
Ağzını topla ilk önce lan lı oğlum lu falan hayırdır sana haddini bil ne izlediğin umrumda değil sen para verip 2 saniye önde izliyorsun ben para vermeden 25 saniye önde izliyorum hangi paneli biliyorsunda konuşuyorsun madem sordun söylim spacebox, titan, codex zoruna gitmesin 😉La ne anlatıyorsun sen oğlum ya. Ham yayın maç izliyorum direk yayıncı kuruluşun logo reklam koymadan 2 saniye önde izliyorum bundan üstün hangi yayın var söyle bana bir şey biliyorsun ya susayım lan bekliyorum hadi
Kusura bakma tartışmaya girdiğim için. hiç yorum yapmadım say geçmiş olsunAğzını topla ilk önce lan lı oğlum lu falan hayırdır sana haddini bil ne izlediğin umrumda değil sen para verip 2 saniye önde izliyorsun ben para vermeden 25 saniye önde izliyorum hangi paneli biliyorsunda konuşuyorsun madem sordun söylim spacebox, titan, codex zoruna gitmesin 😉
birsürü çıkıyor google de hangisi bu bro link atar mısınlocaiptv
Titan yayın kaliteli bi yayıntitan yayın nedir
Link varmı atsanaTitan yayın kaliteli bi yayın
Titan yayın 1k kanka senelik satışını yapıyorum benLink varmı atsana
Ben whatsaptan aldiydim +31 6 87082007birsürü çıkıyor google de hangisi bu bro link atar mısın