- 3,086
- 1,581
- 113
İki dron mu aç izle videoları da bak bakalım iki dron mu yollamisYıllardır tom ve jerry gibiler savaş mı çıkacak? O show yaptıkları bombaları yollayabilir mi sence? 2 duron yolladı alt tarafı mk ne abarttınız.
İki dron mu aç izle videoları da bak bakalım iki dron mu yollamisYıllardır tom ve jerry gibiler savaş mı çıkacak? O show yaptıkları bombaları yollayabilir mi sence? 2 duron yolladı alt tarafı mk ne abarttınız.
Kaç kişi öldü onu söyle sonucDaha ne yapabilir adam İran'dan gönderdi füzeyi İsrail'i vurdu. Asker göndermeden ve İsrail buna karşılık veremedi. Videoları aç izle İsrail halkı siginaklara kaciyolar ülkede can pazarı olusdu bu bile yeter onlara. Üstune döndü Putin amca dedi olurda ABD den yada herhangi bir ülkeden İran'a karsik gelirse İsrail dışında bilsinler devreye en şiddetli şekilde ben girecem dedi. ABD yok oldu 🤣 ne yapmasını istiyorsunuz baska
Ölen asker varmi sonuç ne kopek havlar isirmazsa sorun yok havlayan köpek den korkmaKaç kişi öldü onu söyle sonuc
Tamam kral yaşasın iran en büyük iran offfff helal israili diz çöktürdü ingiltere desteği çekti abd ambargoları kaldırdı offf hellal 5 dk geç kalsalar israili haritadan silecekti.İki dron mu aç izle videoları da bak bakalım iki dron mu yollamis
Hocam burada amaç sivilleri mi öldürmek. Ayrıca sivil vatandaşları kasti vurmak savaş ihlalidir. Sivil yerleşim yerlerini haber vermeden vurmak savaş ihlalidir. Bu savaş değil göz dağıdır. Asıl savaş israil cevap verir hava harekatı başlar siviller ölur o zaman başlar. Şuan İsrail hükümeti bitik durumda cevap veremiyorlar elleri kolları bağlı halk perişan halde aç biraz videoları seyret. Haberleri oku direk askeri üstlere saldır yapildiKaç kişi öldü onu söyle sonuc
şükür anladın helal sanaTamam kral yaşasın iran en büyük iran offfff helal israili diz çöktürdü ingiltere desteği çekti abd ambargoları kaldırdı offf hellal 5 dk geç kalsalar israili haritadan silecekti.
Tamm kaç asker vurdunHocam burada amaç sivilleri mi öldürmek. Ayrıca sivil vatandaşları kasti vurmak savaş ihlalidir. Sivil yerleşim yerlerini haber vermeden vurmak savaş ihlalidir. Bu savaş değil göz dağıdır. Asıl savaş israil cevap verir hava harekatı başlar siviller ölur o zaman başlar. Şuan İsrail hükümeti bitik durumda cevap veremiyorlar elleri kolları bağlı halk perişan halde aç biraz videoları seyret. Haberleri oku direk askeri üstlere saldır yapildi
Kral sana bir sey deyim mi dassak da gecebilirim ama gecmeden.Tamam kral yaşasın iran en büyük iran offfff helal israili diz çöktürdü ingiltere desteği çekti abd ambargoları kaldırdı offf hellal 5 dk geç kalsalar israili haritadan silecekti.
Askeri üst den ölü haberi almiyom İsrail de ki parayi sen biĺiyon mu Bi araçtırTamm kaç asker vurdun
Keşke birazda başkaları anlasaşükür anladın helal sana
olur oda olurKeşke birazda başkaları anlasa
Hocam böyle bir konu açılmış. Bu konudan rahatsizsan konuya girmezsin çıkarsın. Burada insanlar fikirlerini beyan ediyor. Dünkü üye de değilsin bu show niye onu anlamadım. Ortada herkes kendi dusuncesini fikrini söylüyor haber kaynaklarını paylaşıyorlar. Kimse İran ir numara demedi sadece İsrail'in Gazze'ye yaptığı zulmü birazda İsrail yasain ki anlasınlar biz İran'ı sevdigimiz için yada ona hayran olduğumuz için konuşmuyoruz eden etrigini yasanın diye konuşuyoruz. Bu İran olmasa Polonya olsa yine aynı şeyleri derdim. Senin bu tavrın hiç yakisikalmadi dostTamam kral yaşasın iran en büyük iran offfff helal israili diz çöktürdü ingiltere desteği çekti abd ambargoları kaldırdı offf hellal 5 dk geç kalsalar israili haritadan silecekti.
Hocam yaş kaçTamm kaç asker vurdun
Yaşı napcan kaç asker vurdu söylesene zaten vursa ameri napcak bilmiyorum Bu bir ikincisi İran piyon dur hep Müslümanları vurur biraz tarih okuHocam yaş kaç
İlk yorumuma bakar mısın ne yazmışım?Hocam böyle bir konu açılmış. Bu konudan rahatsizsan konuya girmezsin çıkarsın. Burada insanlar fikirlerini beyan ediyor. Dünkü üye de değilsin bu show niye onu anlamadım. Ortada herkes kendi dusuncesini fikrini söylüyor haber kaynaklarını paylaşıyorlar. Kimse İran ir numara demedi sadece İsrail'in Gazze'ye yaptığı zulmü birazda İsrail yasain ki anlasınlar biz İran'ı sevdigimiz için yada ona hayran olduğumuz için konuşmuyoruz eden etrigini yasanın diye konuşuyoruz. Bu İran olmasa Polonya olsa yine aynı şeyleri derdim. Senin bu tavrın hiç yakisikalmadi dost