- 5,599
- 3,627
- 113
Hayırlı olsunbir fenerbahçeli olarak ederinden fazla değer verdiğimizi düşünüyorum o kadar etmez
Berbat Halimiz Lider Bu Oyuncular Oynasin Sonra GörelimKardeş dün Rize maçında berbattıniz keşke objektij olsanız bu ligin en iyi futbol oynayani su an Beşiktaş şampiyon olur mu bilmem ama en yakın o gözüküyor
Avrupadan iyi bir futlbolcu pek kolay olmuyor hacıOna karşılık verilen futbolcu para bonus vs toplamıyla avrupadan çok daha iyi topçu getirilebilir bence
25 tane transfer yapıldı bu Kadro fatih terimin veya Sergen hocanın elinde olsaydı şu an feneri 12-15 puanla lider görürdük her zaman diyorum Erol bulut büyük takım hocası olamazBerbat Halimiz Lider Bu Oyuncular Oynasin Sonra Görelim
Oda değişir bence25 tane transfer yapıldı bu Kadro fatih terimin veya Sergen hocanın elinde olsaydı şu an feneri 12-15 puanla lider görürdük her zaman diyorum Erol bulut büyük takım hocası olamaz
allahım egoya gel tamam ben feneri sıradan bi kulup sandım umarım uefa'da ben gibi sanarFener'i siradan bir kulup sandin herhalde? )
Tiyatro 😂Turkiyede futbol oynanmıyor kimse kimseyi kandırmasın
Sezon sonu yollar ayrılır zaten şampiyon olamazsa baskanda gider benceOda değişir bence
Ego mu? Yasin kucuk olabilirallahım egoya gel tamam ben feneri sıradan bi kulup sandım umarım uefa'da ben gibi sanar
ego da değil bu doğru dedin en kötüsü fanatizmEgo mu? Yasin kucuk olabilir
öyle kötüsü hatta uefa'nın fener'i kayırıcağını falan sanıyosun...Ego mu? Yasin kucuk olabilir
ego da değil bu doğru dedin en kötüsü fanatizm