Beyler kartım gelene kadar sadece sanal kart ile alışveriş yapabiliyormuşum ama sadece trendyolda red vermiyor. Param uygulamasına bile atamıyorum. Ben bu parayı nasıl nakite çevirebilirim ( kartın gelmesi bayramdan sonrayı bulabilir.)
Papara ile denedin mi?Beyler kartım gelene kadar sadece sanal kart ile alışveriş yapabiliyormuşum ama sadece trendyolda red vermiyor. Param uygulamasına bile atamıyorum. Ben bu parayı nasıl nakite çevirebilirim ( kartın gelmesi bayramdan sonrayı bulabilir.)
Papatya giremiyorum tel no değiştim resmi bir kurum yok mu 3d secure olan güvenlik nedeniyle kabul edilmedi deniliyorPapara ile denedin mi?
Paparayı ara Numarayı güncellettir numara değiştirmişsin yaPapatya giremiyorum tel no değiştim resmi bir kurum yok mu 3d secure olan güvenlik nedeniyle kabul edilmedi deniliyor
Eskiden hayhay vardı hala var mı bilmiyorumPapatya giremiyorum tel no değiştim resmi bir kurum yok mu 3d secure olan güvenlik nedeniyle kabul edilmedi deniliyor
Nakite çevirip kumar oynayacaksın.buyuk olasılıkla da kaybedeceksin.sonra da bu borcu nasıl ödeyeceğim diye kara kara düsun senin akibetin böyle olur dostum.kart bilgileri olmadan kullanamazsın.Beyler kartım gelene kadar sadece sanal kart ile alışveriş yapabiliyormuşum ama sadece trendyolda red vermiyor. Param uygulamasına bile atamıyorum. Ben bu parayı nasıl nakite çevirebilirim ( kartın gelmesi bayramdan sonrayı bulabilir.)
https://t.me/+-nw-QxxPXJ43Y2Zk bunlar çeviriyor nakite bende akbanktan çevirmişti sanal kartla bi sorNe yapmam gerekiyor bilgisi olan yok mu?