Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Başvurusu Hakkında

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
324
75
28
Arkadaşlar fikrinizi almak istedim o yüzden soruyorum. Yarın bi iş görüşmem olacak daha doğrusu kişileri eleyip 2.görüşmeye çağırdılar beni. Makam şoförlüğü kurum şoförlüğü. Bi meslek yüksekokulunda müdür bey içinmiş boş zamanda idari işlere yardımcı olcam. Maaş ikinci görüşmede görüşülür demişti müdür yardımcısı. Sizce beklenti sorulursa ne söylemeliyim? Böyle bir iş için? İstanbul'da

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,667
4,937
113
Arkadaşlar fikrinizi almak istedim o yüzden soruyorum. Yarın bi iş görüşmem olacak daha doğrusu kişileri eleyip 2.görüşmeye çağırdılar beni. Makam şoförlüğü kurum şoförlüğü. Bi meslek yüksekokulunda müdür bey içinmiş boş zamanda idari işlere yardımcı olcam. Maaş ikinci görüşmede görüşülür demişti müdür yardımcısı. Sizce beklenti sorulursa ne söylemeliyim? Böyle bir iş için? İstanbul'da
10-12 arası söyle geç

Sinopee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
326
63
Maaşı ikinci planda tuttuğunu söyle

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,688
19,166
113
Eğer bekar, ailenle yaşıyorsan vs 12-13 de. Diğer durumlarda ise en az 15-16 de çünkü 1 ay sonra 15-16 nın değer 13-14 e falan geriler

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,427
43,935
113
Para ikinci planda asıl olan çok fazla para de. Şaka bir yana İstanbul'da geçim zor 12-13 asgarinin aşağısı seviye

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
979
113
Ha şunu da söyleyeyim abim mecliste makam şoförlüğü yapıyor aylık aldığı maaş 13.500 maaştan ziyade çok rahat iş rakam zaten 11 12 den aşağı vermezler

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
324
75
28
Ha şunu da söyleyeyim abim mecliste makam şoförlüğü yapıyor aylık aldığı maaş 13.500 maaştan ziyade çok rahat iş rakam zaten 11 12 den aşağı vermezler
Şu şartlarda şu asgari ucretten sonra 13.500 olamaz 16-18 civarı olur mecliste diyosun

aslnmcht

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
324
75
28
Bu biraz makam şoförlüğünün altında kalıyor gibi yani universite sonuçta müdür için bide idari işlere yardım boş zamanda

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
833
249
43
Hayırlısı olsun dostum gerisi bisey olur

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,804
5,119
113
Yıl 92 istanbuldaydim pandemi de memlekete taşındım ben terziyim 4 bin haftalık alırım gitsem ama istanbul önceki istanbul değil 10 bin 15 bin değeri yok nereye kadar gidecek bakalım boyle

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,439
3,487
113
Devlet kurumunda bir işçi ne alıyorsa onu iste sonuçta sende o potansiyele giriyon

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
Yıl 92 istanbuldaydim pandemi de memlekete taşındım ben terziyim 4 bin haftalık alırım gitsem ama istanbul önceki istanbul değil 10 bin 15 bin değeri yok nereye kadar gidecek bakalım boyle
simdi nerdesn