- 5,337
- 3,197
- 113
aralık,ocak,şubat,mart 4 ay *300 total maliyet = 1.200 tl atlatırım inşallah şimdilik en iyisi bu teşekkür ederim hepinize sağ olun.
Aynen elektrikli battaniye hayat kurtarır ama sogukta uyursa bademcikler pert olur en guzeli soba cayini demle yemegini isit sobanin ugrasi cok olmasa herkes soba kullanir anamız olsa ugrasirdiIsıtıcı + elektrikli battaniye al battaniyeye yatmadan 30 dk önce tak fişe ısınsın sonradan cek fişini gir yat
oo oda mı varya vay arkadaşPuant zamanı elektriğin en çok tüketildiği zamandır, yani 17:00/22:00 arası. Sizin tüketimi 19:00/23:00 diye düşünürsek 300fatura beklerken 450 500 gelicek
saol allah razı olsun üstad, bende romatizmada var parmaklar davul oldu pazartesi çözmem lazım işi düşünmen yeter saolasındostum karantınadayım suan eger durumun yoksa ısıtıcı almak ıcın 12 gun beklersen sana kargo ıle gonderebılırım .ama soba kuracagım dersende elımden geldıgınce bıseyler yaparım
sıkma canını allah dert verırse dermanda verır ben van da deprem yasadım gorev yerımde 1 ay cadırda yattım sogukta 6 ay konteynır elektrık bır gıderdı tam 12 saat.soguktan korkma dostum ınsanlardan kork.dogadakı en tehlıkelı sey ınsanlarsaol allah razı olsun üstad, bende romatizmada var parmaklar davul oldu pazartesi çözmem lazım işi düşünmen yeter saolasın
Çok doğru valla son bi yılda anladım bunusıkma canını allah dert verırse dermanda verır ben van da deprem yasadım gorev yerımde 1 ay cadırda yattım sogukta 6 ay konteynır elektrık bır gıderdı tam 12 saat.soguktan korkma dostum ınsanlardan kork.dogadakı en tehlıkelı sey ınsanlar
soba kurarsan beledıyeye basvur odun komur yardımı yapılıyor bılgın olsun .Çok doğru valla son bi yılda anladım bunu
aynen öyleymiş forumlara bakıyorum yazmışlarsoba kurarsan beledıyeye basvur odun komur yardımı yapılıyor bılgın olsun .
Soba al kömür odun belediyeden alma sansin var.hem sobada yemek yap çay yap masraf olmazaynen öyleymiş forumlara bakıyorum yazmışlar
daha uygun olcak galiba dostum haklısınSoba al kömür odun belediyeden alma sansin var.hem sobada yemek yap çay yap masraf olmaz