- 13,418
- 8,911
- 113
Kankam hesabına talibim@erhanbey22 hesabını tek sahibi benim 23 24 25 acılmasın lütfen
Kankam hesabına talibim@erhanbey22 hesabını tek sahibi benim 23 24 25 acılmasın lütfen
ne biçim konusuyosun olum her gün gördğümüz birisin bide git kendin yatır o zaman bilmiyor belkiAga sizde akil yok mu mis gobi pumabet yuzde yuz veriyor tek cevrimli siz hala 5 kat cevrimli betasusa para atıyonuz ya paraniz çok yada akliniz yok
Kanka yok israrla herkes betasus asigi olmus herkes roll den cikmiyor ama pumabetin bonusu gormemeleri sacma artik betasus adamimi supheleniyor insan o bonusu ceviriyorsan git yuzde yuz 10 kati cevrimli bonus al daha iyi en azinsan cogu sitede tek mac burda sistem senden para almak 2 li 5 kat çevirmek cok zor bu devordene biçim konusuyosun olum her gün gördğümüz birisin bide git kendin yatır o zaman bilmiyor belki
Kanka yok israrla herkes betasus asigi olmus herkes roll den cikmiyor ama pumabetin bonusu gormemeleri sacma artik betasus adamimi supheleniyor insan o bonusu ceviriyorsan git yuzde yuz 10 kati cevrimli bonus al daha iyi en azinsan cogu sitede tek mac burda sistem senden para almak 2 li 5 kat çevirmek cok zor bu devorde[/QUOT
4saatdir pumabete 100 tl attım hesaba geçmesini beklyorum beyler paparada sıkıntı var o yüzdenmi acaba ne dersiniz
düzgünce söyleseydin akıl yok falan ayıp yani ilk yatırımı olacak diye riske etmek istemedi belkiKanka yok israrla herkes betasus asigi olmus herkes roll den cikmiyor ama pumabetin bonusu gormemeleri sacma artik betasus adamimi supheleniyor insan o bonusu ceviriyorsan git yuzde yuz 10 kati cevrimli bonus al daha iyi en azinsan cogu sitede tek mac burda sistem senden para almak 2 li 5 kat çevirmek cok zor bu devorde
eyvallah reisim teşekkür ederim,@ismet1991 bol şans kardeşim sanada
Kanka roll a muhabettim car onada ozelden aciklama yaptım anlayisli karsiladi beni sizw bol sans ben negatiflik yaratmayayim konusa iyice.düzgünce söyleseydin akıl yok falan ayıp yani ilk yatırımı olacak diye riske etmek istemedi belki
Bol sanspara yatırdım hesaba geçsin
eyvalla reis
ben bu roll gelmezse onu düşünüyorum gece açık kuyumcuda yokpara bakiyeye yanısısın başlayacam beyler..erhan yaktın bizi gece gece
gardaşım 0 bölge haaa
allahın izniyle mantıklı ve güzel oynarsak getirriz para geçti hesaba bonusda geçsin başlayalım gardaşımben bu roll gelmezse onu düşünüyorum gece açık kuyumcuda yok
Papara da güncelleme var geç geçer hesabapaparada sıkıntı mı var
gel yalovaya buluruzben bu roll gelmezse onu düşünüyorum gece açık kuyumcuda yok
Ben müslümü açayım şimdiden de sonrası için bi alıştırma olur en azındanallahın izniyle mantıklı ve güzel oynarsak getirriz para geçti hesaba bonusda geçsin başlayalım gardaşım