Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul 'daki Deprem 'i Hissettiniz Mi

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,375
113
Her zaman yarın yok olucakmış gibi kimseyi kırmadan üzmeden insanca yaşamamiz dileği ile belki bazi hataların bazi kalp kırıklıklarının yarını olmaz diye

X100100390

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
109
43
çok rezil kepaze oldum bu yaşıma kadar yaşım 26 olcak hala ne ev ne iş ne para var üstüne 150k borç durumlar vahim yaşıtlwrıma bakıyorum eşleri var evlenmişler hayatın tadını çıkarıyorlar
Kanki sendede özgüven eksikliği oluştuğu evdekilerle muhabbet etmeme ortama girememe gibi aynı yaştayım bendede oldu

xadamx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
138
32
28
Geçen yılki depremi yaşayan unutamaz yine soğuk günler geliyor 50 bin degil 200 binden fazla insan yok kayıp deneme yapıyorlar bu sefer istanbulu vuracak pezevenkler

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,607
113
çalışıyodum çalışırken sigorta gözüktüğü için bnklardan 50bine yakın kredi aldım işten istfa ettim 1 senedir faiz maiz yeniden yapılandırma derken 100bin oldu 30bin kyk 20binde uygulamlara borcum var moneypay oldubil onlarda icralık oldu gittikçe katlanıyor
Suan calisiyonmu

X100100390

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
109
43
knki iyileşebildinmi peki son durum ne
Son durum yaş 25 borç var kumar var evlilik yok yalnızlık var kız arkadaşı bulamıyorum özgüven eksikliği babamla ayda bir konuşuyorum aynı evdeyiz odamdan çıkmıyorum evdekilere whatsapdan yazıyorum okadar asosyal oldum kalabalıl ortamlara giremiyorum itibar sıfır yaşam hevesi sıfır

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Marmara Denizi artık eskisi gibi sessiz değil! Hazırlık içinde! Bu değer bölgeyi daha hassas hale getirebilir. Devam edecek görünüyor hareketlilik! Tekrar 4.0 M üstü değer gelecek görünüyor! Türkiye sismik açıdan epey riskli. Dikkatli olunmalıdır yazmışlar bu gece icin

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,283
4,955
113
Son durum yaş 25 borç var kumar var evlilik yok yalnızlık var kız arkadaşı bulamıyorum özgüven eksikliği babamla ayda bir konuşuyorum aynı evdeyiz odamdan çıkmıyorum evdekilere whatsapdan yazıyorum okadar asosyal oldum kalabalıl ortamlara giremiyorum itibar sıfır yaşam hevesi sıfır
aynıyım bende kız arkadaş var ama buluşmaya para yok bırakır beni yakında

X100100390

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
109
43
aynıyım bende kız arkadaş var ama buluşmaya para yok bırakır beni yakında
Kumardan mı bu haldeyiz diyorsun kral ne olacak bu halimiz umut sıfır isyankar olduk çıktık dün 200 lira bonus ekledi bi diye 1000.2000 derken 75 bin para yaptım sıfırladım psikolojim hiç iyi degiş

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,283
4,955
113
Kumardan mı bu haldeyiz diyorsun kral ne olacak bu halimiz umut sıfır isyankar olduk çıktık dün 200 lira bonus ekledi bi diye 1000.2000 derken 75 bin para yaptım sıfırladım psikolojim hiç iyi degiş
ben okadar ileri gitmiyorum ya bonustan 100-200 çeksem çekip başka site yapıyorum 1 senedir en fazla çekimim 5bin tl yani bende arada bir uğrayan şans da yok

X100100390

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
109
43
ben okadar ileri gitmiyorum ya bonustan 100-200 çeksem çekip başka site yapıyorum 1 senedir en fazla çekimim 5bin tl yani bende arada bir uğrayan şans da yok
Hayırlısı olsun kardeşim inşallah düzeliriz ne diyim hayatın en güzel döneminde en kötü günleri geçiriyoruz

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
1,256
113
aydında yakın gelecekte sisam adası açıkların 7.4 üzeri bir deprem olur
bunu yazın bir yere