- 3,524
- 2,504
- 113
yeni üyelere yokHalen devam ediyormu üye olacam ona göre
yeni üyelere yokHalen devam ediyormu üye olacam ona göre
Olma kardeşim boşuna yukarıda luğu yaptılar yazıyorum biraz sağınıza solunuza bakında üye olun ai bidaha atayım sende gör olmaHalen devam ediyormu üye olacam ona göre
Vardı dün sen nasıl aldın kardes banada yuklenecek dedıler yuklemedıler tam gavat bunlaryeni üyelere yok
önceden uyeydim ben hocam gelen mesajda zaten mevcut üyelere demiş bana da geldi mesajVardı dün sen nasıl aldın kardes banada yuklenecek dedıler yuklemedıler tam gavat bunlar
çekim verdim yatırımı yapıp20 tl buldum yatırıyorum
dostum yorumlarına dikkat edersen sevinirim Argo kullanma.Vardı dün sen nasıl aldın kardes banada yuklenecek dedıler yuklemedıler tam gavat bunlar
Neden reddetmişlerçekimi reddettiler bakalım şimdi ne çıkacak
Reddetme sebebini sormuyormusun neden dite ?çekim geldi 7 kez reddedildikten sonra daha da bulasmam
3 tane basket 1.çeyrek oymadim.tuttu.176 bakiye.Canli destege sordum.çekebilirsin dedi.çekim verdim 100 tl 45 dakika sonra Red..mesajda ve canli destek kimlik istedi.Ya bu siteden 200 daha once cekerken kimlik istemediler.Profilden hesap onayindan 4 kez önlu arkali gönderdik.Onaylamadilar yine kimlik kimlik diyor canli destek.Allah aşkina 4 saattir para cekim ile ugrasiyorum sabah sabah 4 kez kimlik verdim.4 kez Red geldi.mail istedim. [email protected] a gonderdim kimlik.Canli destege kimlik ise kimlik e-devlet kimlik adres İban banka dekont ne isrersen mail gönderelim diyoruz..yine olmadi içimden sinirimden bastim kalayi tabbii..ve 176 yi slot oynadim.300 yaptim.sonrada sifir bakiye.Bu burada dun saglam sıte dıyen bırılerı vardı daha adamın 176 lıra parasını yollamıslar zorla kaybettirmısler evrak mevrak dalgasına banada bu oc lugunu yaptılar bunların lısansı bıle yok
3 tane basket 1.çeyrek oymadim.tuttu.176 bakiye.Canli destege sordum.çekebilirsin dedi.çekim verdim 100 tl 45 dakika sonra Red..mesajda ve canli destek kimlik istedi.Ya bu siteden 200 daha once cekerken kimlik istemediler.Profilden hesap onayindan 4 kez önlu arkali gönderdik.Onaylamadilar yine kimlik kimlik diyor canli destek.Allah aşkina 4 saattir para cekim ile ugrasiyorum sabah sabah 4 kez kimlik verdim.4 kez Red geldi.mail istedim. [email protected] a gonderdim kimlik.Canli destege kimlik ise kimlik e-devlet kimlik adres İban banka dekont ne isrersen mail gönderelim diyoruz..yine olmadi içimden sinirimden bastim kalayi tabbii..ve 176 yi slot oynadim.300 yaptim.sonrada sifir bakiye.
Daha once wattsap temsilcim vardi gece yazdim kimlik de watrssap tan vermistim.uyandigimda kimliginizi bildirdim yetkililere yazmis.Dalga mi geciyorsun dedim.bakiye sifir olunca mi ne ise yarar.Ne desin size avantajli yatirim bonuslarimdan söz edeyim dedi.Ya dedim.siz bakiyemi odemedinizde,sizin siteye yatirim yapilirmi on kurus dahi..bizi enayi mi sandiniz??