- 5,386
- 1,993
- 113
Geçmiş olsun hocamİstifa edin bugün utanç gecesi oldu pikenin altında hüngür hüngür ağlıyorum
Geçmiş olsun hocamİstifa edin bugün utanç gecesi oldu pikenin altında hüngür hüngür ağlıyorum
Topun önüne yatmak için kendini yere atıyor napsın izlesin midüşmeyecek aq ne demek adam yere düşüyor eli nereye soksun
10Uzatma hariç kaç korner oldu arkadaşlar
10 kişiden penaltı ile gol yiyip bahtsızlık olmuyor brom5 dakika uzaması gereken maçı 2 dakıka uzattı duserken yere penaltı oldu cenkin sutu direkten dondu bizdeki bu bahtsızlıgı artık ben acıklayamıyorum
Gene uykusuz bir gece daha 40 yasindayim dünyada bu kadar bahtsiz takim yoktur abi yoktur5 dakika uzaması gereken maçı 2 dakıka uzattı duserken yere penaltı oldu cenkin sutu direkten dondu bizdeki bu bahtsızlıgı artık ben acıklayamıyorum
Bence hayirlisi oldu dost sizin için uefa daha uygun gibi moruinho varken aladabilir kupayi5 dakika uzaması gereken maçı 2 dakıka uzattı duserken yere penaltı oldu cenkin sutu direkten dondu bizdeki bu bahtsızlıgı artık ben acıklayamıyorum
Adamların takım full zenci kondisyonları sağlam bizim oyuncular öldü artık uzatmalarda 10 kişi kalmalarının Bi onemli yok10 kişiden penaltı ile gol yiyip bahtsızlık olmuyor brom
Her sene bir hedefe odaklanıyor takım ama sonuç hep husran yine degismezBence hayirlisi oldu dost sizin için uefa daha uygun gibi moruinho varken aladabilir kupayi
Bu kadroyla uefa da başarılı sağlayacak Avrupa da 500 tane hoca var dost mourinhoya neden vergiler hariç senelik 12 milyon Euro veriliyorBence hayirlisi oldu dost sizin için uefa daha uygun gibi moruinho varken aladabilir kupayi
İnsallah dost da bu sekilde olunca insan yıkılıyorBence hayirlisi oldu dost sizin için uefa daha uygun gibi moruinho varken aladabilir kupayi
Kadroyla oluyo bu işler yaniBu kadroyla uefa da başarılı sağlayacak Avrupa da 500 tane hoca var dost mourinhoya neden vergiler hariç senelik 12 milyon Euro veriliyor
Hayatındaki ilk mantıklı cümlen olabilir ismail turlardıAh ismail hoca nerde feneri zirveye çıkartmıştı adam. Su takımda ismail hoca gitmiş olmasaydı net lilleyi 3 e katlar gönderirdi