- 26,060
- 24,356
- 113
Bu sene besiktas sampiyon olur 18 agustos imzamizi atalim sag sol bi kanat olay tammdir
banada öyle gelıyorBu sene besiktas sampiyon olur 18 agustos imzamizi atalim sag sol bi kanat olay tammdir
RollingUlan Ali koc milyonersin kendini düşürdüğün hallere bak be babacım. Otur villanda izle maçını ne diye gidip olaylara karışıon
Bize 2-3 transfer, 2-3 futbolcumuza da beyin nakli gerekli, nerde ne pas vericek, ne zaman şut tercih edicek vs bilmeyenler var...Ben fenerin ilk 11 inin besiktas ve gs gerisinde oldugunu dusunuyorum ayrica mourinho bu takima bir sey vermiyecegi o kadar acikki bu sene transfer politikasi bi okadarda kotu bence biraz feneri elestireyim bu gece
3 futbolcu alindi aciklncak su embesiller bi sutlansinBize 2-3 transfer, 2-3 futbolcumuza da beyin nakli gerekli, nerde ne pas vericek, ne zaman şut tercih edicek vs bilmeyenler var...
Bu arada Sayın RAFA için hayır duası rica ediyorum Olmasa yine sıradanlaşırdık...
Nişantaşı dayım kirbaclasa bizi gece geceRolling
İsmail Kartal iyidi aslinda gelen gideni aratiyorJose Mourinho istifa
Sakin ol Musti daha ligin başı bunu demek için 15. Hafta falan olması gerek sans onlardan yanaydı tbrk edip geçmek en guzeliJose Mourinho istifa
Kimle kimi karşılaştırıyorsun yanından bile geçemezİsmail Kartal iyidi aslinda gelen gideni aratiyor
Kalbini kirdirtma reis bana akşam akşam yendiniz eyv uzatmaya gerek yokHer sene alışkanlık oldu bu sahada iyi kayılıyor ama ha neyse iyiydi her hafta bunlarla oynasak keşke