Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstifada Bir Hizmettir

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,648
1,514
113
Beşiktaş ispanyanın atletico madridi ya 2 gol atar üstüne yatar gol bulur geriden verir ne yaptığı ne ettiği belli olmayan takım bugün maçı izlerken esnedim ölü ruh gibi takım

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,221
1,930
113
Ya gedson taraftara özür dilemeye gidiyo konuşucak sözde kimse İngilizce bilmiyo mal mal baktılar birbirlerine sjjsjad kaptan gitmesi gerekmez mi? Yada Türk bi oyuncu
Hepsi havasında mangırında. Umurlarında olsa sahada karakter gösterirler. Yazık taraftara

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,388
699
113
Sizin yüzünüzden bu haldeyiz ahınızı aldık 5 attık diye dalga geçiyoduk acınacak hale geldik
Yönetim zafer sarhoşluğu yaşadı. Eksik olan bölgelere takviyeye gerek duymadı ve sonuç ortada. Keşke biz 5 yeseydik ona göre takviyeler yapılırdı hemen

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,525
25,153
113
Hepsi havasında mangırında. Umurlarında olsa sahada karakter gösterirler. Yazık taraftara
Aga çok net oynayanlar var ya paulistanın bugünki hırsı bariz belli gedson her maç inanılnaz koşup mücadele ediyo udokhai mesela maç sonunda adamın gözleri doldu ama bu takımın lider özellikli bi oyuncuya ihtiyaö var gerginlik yaratıcak gaz vericek gsde melo vardı mesela kıra kıra top oynardı fenerde fred her yerde çarpışıyo bizim musrati koy tokatı bakkala yolla

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Burda da rahat oynar ama daha iyi hocayla daha iyi kanatlarla onun yerinde oynaması lazım ki verim alalım
Hocam kadro derinliğiniz yok maalesef. Evet iyi bir ilk 11 çıkıyor. Lakin o 11 de mental düşüş yaşandığında alternatif sayısı az.
TD biraz saçmalamış bu doğru. Ancak unutmayın ki ilk haftalarda ki müthiş oyunu da bu adam oynattı.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,525
25,153
113
Yönetim zafer sarhoşluğu yaşadı. Eksik olan bölgelere takviyeye gerek duymadı ve sonuç ortada. Keşke biz 5 yeseydik ona göre takviyeler yapılırdı hemen
Çok pohpohlandılar havalar girdiler ya lavuk transfer yaptığı oyuncuda kartal dövmesi var diye onu gösteriyodu hüseyin yücel adam arnavut ne yapsın serçe mi

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,722
2,209
113
Hocanın açıklamayı gördün mü 46 puan fark yiyen takımdan sonraki sene şampiyonluk beklenmez ben şampiuon olcaz demedim zorlarız dedim diyo
Kardeşim burası Beşiktaş sen top oynatamıyor seçimini yanlış yapıyorsan kusura bakma. Kötü değil ama nerde olduğunun farkında değil

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,525
25,153
113
Hocam kadro derinliğiniz yok maalesef. Evet iyi bir ilk 11 çıkıyor. Lakin o 11 de mental düşüş yaşandığında alternatif sayısı az.
TD biraz saçmalamış bu doğru. Ancak unutmayın ki ilk haftalarda ki müthiş oyunu da bu adam oynattı.
Aga iyi hoca her zaman iyi hocadır sene başındada kadro yoktu ama ısrarla salihi chamberlain oynatmıyo bahtiyar açiklama yapıyor hoca benim transferime izin vermedi şimdi oynatmıyo diyo oyuncu tercihleri fiyasko

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,221
1,930
113
Bizim ligde top oynamış çoğu yabancı futbolcu, Türkiyeden ayrıldıkları zaman gırgır geçiyorlar. Sistem yok, plan yok, altyapı yok, vadesi çoktan dolmuş topçulara ödenen milyonlarca euro var. Antremanlar bile çok hafif ve yetersiz. Dikkat ettiysen birçok yabancı topçu ligimize ilk geldiğinde ilk birkaç ay fizik gücü çok yüksek oluyor. Aylar geçtikçe onlar da ligin temposuzluğuna ayak uyduruyorlar. Dzeko Fenere geldiğinde ligin ilk devresinde yaklaşık 14 gol atmıştı mesela. 2. devrede sadece 4-5 gole ulaşabilmişti. Bildiğin çiftlik anlayacağın.

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
800
234
43
Yönetim de değişse bjk den uzun süre cacık olmaz

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,161
27,687
113
Baskanda gecen acıklama yapıo bızım rafamız var dıye al sana rafa yonetıme yazar tamamen

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
190
43
Saydığın 3 oyuncu olsaydı şuan kafada gidiyordu Beşiktaş dost
Demek istediğim o deyil kardeşim bu kadar masrafa gerek yok oynadin takımlar belli gs fb ts yen şampiyon ol olay bu diğerleri zaten koy takımı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,832
1,405
113
Bizim kadro da oyle uber falan degil ama sokan buruk yani inanılmaz bir hoca
Osimheni ve davinsonu çıkar bizden ortalama kadromuz var
Ama iste tottenhamı eziyoruz..