Bak ben de bir durum paylaşayım. 2016da askerden geldim sıfır borç. 5 ay iş aradım işsizlik maaşı aldım falan ama nasıl bir hayat anlatamam. Daha sonra bir çocuk geldi abi dedi jojobet diye bir site var benim yaşım tutmuyor sen bak gir adam neler kazandı falan. Dedim kumar, şans oyunu falan oynamam gider kitap alır kitap okurum dedim. Neyse sonra işe girdim 2016 Ekim ya da Kasım. Yılbaşı biletleri çıktı neyse bi ablamız dedi alalım bilet dedim abla bırak gel iki bisküvi alalım boşver dedim kumarı. Sonra 2017 gibi bir kızla tanıştım. Buraya dikkat dostlar. Hani kız var rezil kız var vezir eder cinsinden klişe olacak ama iyi dinleyin. Bir iki derken maddi olarak istekler bitmedi. Nişanlandık, ben banka yolunu bilmeyen ben bir krediler kartlar patlattım anlatamam sonra aklıma cahil cahil düşünceler girdi. İntihar edeyim falan. Dedim yav arkadaş bu illetten vardır bir yolu çıkmanın dedim bir kavgamızda elimi kırdım. 2 ay işten rapor aldım ve o 2 ay da 100 150k para aldım ruletten. Bir zenginlik anlatamam sonra bir battım ama nasıl batış. İcralar vs derken aileme durumu anlattım. Kızdılar ettiler ama sonra yanımda durdular. Sonra cep telefonuna kadar sattım ve arındım. Şimdilerde yukarıda bir arkadaş yazmış ya zevkine nesineye atıyorum 50 tl çark dönsün yeter diyorum. Gerçekten 20 25 k borç değil ilk bende çok takıyordum sonra can sağlığın daha önemliymiş bunu anladım.