- 143
- 50
- 28
Vpn siz 1stakers24.com girmiyor muBEYLER BU STAKERSA HANGI VPN ILE GIRIS YAPABILIRIM ?
Vpn siz 1stakers24.com girmiyor muBEYLER BU STAKERSA HANGI VPN ILE GIRIS YAPABILIRIM ?
bilmiyodum o zaman sallakardeş para yatırma şartı var belge istiyorlar uzun iş ben kazandım sonra işi yokuşa sürdüler sen bilirsin
MerhabaYok böyle bisey ya bonus olur mıllı takım arası para olur mıllı takım arası esas maclara gelıncedee sıfırız birtek bana mı oluyor boyle abi bi çıkamadık gitti
Bazukayi atmişsin yinefargobet konusu kapatılmış.iyi de olmuş.dediğim gibi 100 tl çekim verdim.1 saatte yatırılmıştı.kalan 400 bakiyeyi silmediler sordum.buse adlı bayan 400 ü de 2500 yapın bizzat ben size 500 daha aktaracağım dedi.inandım mı ? açıkçası çok ta inanmadım.bakiyem 2807 tl 69 kuruş oldu.isviçre maçıyla.şimdi vereceğim görsele bakın tutan kuponun kazancı 2307 tl ama adamlar kaybetti göstermiş. işin enteresan tarafı ilk yarı 4.5 üst oynadığım ve ilk yarı sonucunun 3-2 bittiği kuponda da yazıyor.yani manuel işlem yapıyorlar.100 tl çekimim var ama site sağlam mı değil arkadaşlar.isteyen yorum yazabilir o 2 zerzevat hariç.onlar kendilerini biliyorlar ha bir de fargobet sayfası kapanmış nickinden utanan bir arkadaş vardı ( kendi ifadesidir ) matbet-jojobet konusunda trol yaptığımı falan yazmış ulan nickinden utandığın kadar attığın iftiradan utan be hey dürzü ... ( matbet konusunda bu hafta bırakın trolü ki yapmam tek bir yorum bile yapmadım.o boku yiyen senin yardakçın.istersen o sayfayı iyi oku. herneyse fargobetin bizi çarptığı o kupon.( paint mi point mi ne diyorsun da bizim o taraklarda bezimiz olmaz tornavida dervişin zikri neyse fikri de odur.) işte o kupon
Ekli dosyayı görüntüle 13400
Sen herkese hakaret ediyosun rahat rahat muhtemelen kendinin fazla zeki oldugunu dusunuyosun unutma herkesin beyni ve yazabilcegi organi var biraz kendine gelmeyi denefargobet konusu kapatılmış.iyi de olmuş.dediğim gibi 100 tl çekim verdim.1 saatte yatırılmıştı.kalan 400 bakiyeyi silmediler sordum.buse adlı bayan 400 ü de 2500 yapın bizzat ben size 500 daha aktaracağım dedi.inandım mı ? açıkçası çok ta inanmadım.bakiyem 2807 tl 69 kuruş oldu.isviçre maçıyla.şimdi vereceğim görsele bakın tutan kuponun kazancı 2307 tl ama adamlar kaybetti göstermiş. işin enteresan tarafı ilk yarı 4.5 üst oynadığım ve ilk yarı sonucunun 3-2 bittiği kuponda da yazıyor.yani manuel işlem yapıyorlar.100 tl çekimim var ama site sağlam mı değil arkadaşlar.isteyen yorum yazabilir o 2 zerzevat hariç.onlar kendilerini biliyorlar ha bir de fargobet sayfası kapanmış nickinden utanan bir arkadaş vardı ( kendi ifadesidir ) matbet-jojobet konusunda trol yaptığımı falan yazmış ulan nickinden utandığın kadar attığın iftiradan utan be hey dürzü ... ( matbet konusunda bu hafta bırakın trolü ki yapmam tek bir yorum bile yapmadım.o boku yiyen senin yardakçın.istersen o sayfayı iyi oku. herneyse fargobetin bizi çarptığı o kupon.( paint mi point mi ne diyorsun da bizim o taraklarda bezimiz olmaz tornavida dervişin zikri neyse fikri de odur.) işte o kupon
Gardas butun olaylarda sen varsin biraz durakla la forumu birbirine kattin iycefargobet konusu kapatılmış.iyi de olmuş.dediğim gibi 100 tl çekim verdim.1 saatte yatırılmıştı.kalan 400 bakiyeyi silmediler sordum.buse adlı bayan 400 ü de 2500 yapın bizzat ben size 500 daha aktaracağım dedi.inandım mı ? açıkçası çok ta inanmadım.bakiyem 2807 tl 69 kuruş oldu.isviçre maçıyla.şimdi vereceğim görsele bakın tutan kuponun kazancı 2307 tl ama adamlar kaybetti göstermiş. işin enteresan tarafı ilk yarı 4.5 üst oynadığım ve ilk yarı sonucunun 3-2 bittiği kuponda da yazıyor.yani manuel işlem yapıyorlar.100 tl çekimim var ama site sağlam mı değil arkadaşlar.isteyen yorum yazabilir o 2 zerzevat hariç.onlar kendilerini biliyorlar ha bir de fargobet sayfası kapanmış nickinden utanan bir arkadaş vardı ( kendi ifadesidir ) matbet-jojobet konusunda trol yaptığımı falan yazmış ulan nickinden utandığın kadar attığın iftiradan utan be hey dürzü ... ( matbet konusunda bu hafta bırakın trolü ki yapmam tek bir yorum bile yapmadım.o boku yiyen senin yardakçın.istersen o sayfayı iyi oku. herneyse fargobetin bizi çarptığı o kupon.( paint mi point mi ne diyorsun da bizim o taraklarda bezimiz olmaz tornavida dervişin zikri neyse fikri de odur.) işte o kupon
Bazukaci Allah rızası icin istanbul damı oturuyorsunyukarıdaki yazıda senin adın var mı ? yok. demek ki ne bok olduğun belli.şimdi git öteye de bokunla gülle oyna çakal.
Bana onu söyle ne olur istanbul da oturuyorum de .yukarıdaki yazıda senin adın var mı ? yok. demek ki ne bok olduğun belli.şimdi git öteye de bokunla gülle oyna çakal.
Ayrica bu forumda herkeze hakeret eden laf diyen aşağılayan sensin. Hep yalakalik peşindesin yalama pesindesinyukarıdaki yazıda senin adın var mı ? yok. demek ki ne bok olduğun belli.şimdi git öteye de bokunla gülle oyna çakal.
Benim kişiliğime laf diyorsun. Olm sen dünkü boksun daha kimsin kişiliğime laf diyorsunyukarıdaki yazıda senin adın var mı ? yok. demek ki ne bok olduğun belli.şimdi git öteye de bokunla gülle oyna çakal.
aynen öyle ya ne zaman para kazanmaya baslasam tak diye milli ara geliyor o milli arada hiç oluyor para şaka gibiYok böyle bisey ya bonus olur mıllı takım arası para olur mıllı takım arası esas maclara gelıncedee sıfırız birtek bana mı oluyor boyle abi bi çıkamadık gitti
bazukacıyı banladık zatenValla yaziklar olsun,bazukaciyi taniyorsunuz diye herkese hakaret edip yoldan cikariyor atilan banlanan forumun delikanli adamlari oluyor