- 1,808
- 718
- 113
Adamla uğraşma kardeşim yaşın kaç senin şu konuşmalara bakNe düzenbaz herifler var şu dünyada ya, arkadaşlar site ödemeyip engelledi haberiniz olsun üye olmayın
Adamla uğraşma kardeşim yaşın kaç senin şu konuşmalara bakNe düzenbaz herifler var şu dünyada ya, arkadaşlar site ödemeyip engelledi haberiniz olsun üye olmayın
reis bak paylaşım yaptım ödeme alan var iyiligim dokunur diye konu actim. ödeme alan var adam gelmiş ss si yok kabadayılık yapıyor burdaForumun huzurunu bozmak yasak beyler..
Münakaşa istemiyoruz reis..reis bak paylaşım yaptım ödeme alan var iyiligim dokunur diye konu actim. ödeme alan var adam gelmiş ss si yok kabadayılık yapıyor burda
yaşım 40 beni burda herkes tanır terbiyesiz adamAdamla uğraşma kardeşim yaşın kaç senin şu konuşmalara bak
Reis zaten minakaşa yapan uğur isimli şahısMünakaşa istemiyoruz reis..
Dost ben sana demedimyaşım 40 beni burda herkes tanır terbiyesiz adam
eyvallah resi senin hatirin çok bende bu forumda en saygı duydugum insanlarin başında sen geliyorsun sana saygim sonsuz ama reis bak adami ya uyar yada banla çekim yapan var adam ss atmış bu geliyor resim yok çekim yapacaktım diyor yalan söylüyor ortaligi karistoriyorMünakaşa istemiyoruz reis..
Eyvallah @Daimon reis ama siz ilgilenene kadar herifler herşeyi yazıyor bugün de yaşadım aynısını ben herife kğfür bile etmeden konuya benim validemi karıştırıyor insanın zoruna gidiyorBiz ilgileniyoruz reis üslup önemli
eyvallah reis senin adamlgin@talisca53 adamın dibidir öyle bebeler gelip kafasına göre eğlenemez
eyvallah reis bir nebze yardimimiz olduysa ne mutlu bizeödeme geldi payfixe @talisca53 sağol ilaç oldu.
nasılsın dost nevar ne yokEyvallah @Daimon reis ama siz ilgilenene kadar herifler herşeyi yazıyor bugün de yaşadım aynısını ben herife kğfür bile etmeden konuya benim validemi karıştırıyor insanın zoruna gidiyor
Şükür bugünümüze dost yaşamaya çalışıyoruz sen iyisin İnşallahnapi
nasılsın dost nevar ne yok
Bonusu aldık ama keybettim slotta şansım bir türlü yaver gitmiyor varsa bildiğin başka güzel Bonus paslarsan memnun olurum dostnapi
nasılsın dost nevar ne yok