- 351
- 270
- 63
s.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
Ekere git kardeşim Çankaya'da eski itfaiye karşısındas.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
bornovada kalıcam reis araba kiralıcamda 20km gidemem bornova cevresinde bi meyhane çözersem orda yatıp kalkacağım zatiEkere git kardeşim Çankaya'da eski itfaiye karşısında
Tac Mahal ne olaki bro?s.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
Kardo arabayla Bornova 15 dk dediğim yerden ama Bornova'da da küçük parkta var bı çok yerbornovada kalıcam reis araba kiralıcamda 20km gidemem bornova cevresinde bi meyhane çözersem orda yatıp kalkacağım zati
sıkıntılı bi mekan yaTac Mahal ne olaki bro?
tamamdır usda isin rast gelsinKardo arabayla Bornova 15 dk dediğim yerden ama Bornova'da da küçük parkta var bı çok yer
Şimdiden iyi eğlenceler
baktım instadan da fiyatları da acayip uygun deneyeceğim yarınkardo efendiler kulubü var muhteşem bir yer kesinlikle gitmelisin harbi sarıyor
baktım instadan da fiyatları da acayip uygun deneyeceğim yarın
Halkapınar spor salonunun karşısında ara sokakta iki tane bar vardı. Birisi aynı zamanda dönerci dükkanı işletip yanındaki barın sahibi idi çok babacan bir adam ömer abi malatyalı ama halen duruyormu bilmiyorum . Diğer bar çakal tayfası bu dediğim iki yıl önce falandıs.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
A.s dost neresine geliyosun bende izmirliyims.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
zıkkım iç zıkkıms.a reisler yarın izmire gidiyorum meyhane,bar önerilerinize açığım. taç mahal falan diyipte tad kacırmayın beklirem güzel yer önerilerinizi
Adam meyhane diyo pavyon a göndercen bi güzel hesapta kaysınlar adama karı mark muhabbeti de var ordaEkere git kardeşim Çankaya'da eski itfaiye karşısında
Karı oturtmazsa bişe olmaz bro 😃Adam meyhane diyo pavyon a göndercen bi güzel hesapta kaysınlar adama karı mark muhabbeti de var orda
Beşiktaşlılara indirim varmı dosttanıdıklarım var orada yardımcı da olurlar bana yaz kanka özelden gitmeden her konuda hizmet ederler
Allah’tan adama SAYANORA’ya git demedin Rus’lar felan aman Allah’ım sabahlar olmazdıKarı oturtmazsa bişe olmaz bro 😃
Sabanin filme dönmesin senin adı verince bır araba dayak yiyip geliyorlarmis🤣tanıdıklarım var orada yardımcı da olurlar bana yaz kanka özelden gitmeden her konuda hizmet ederler
usda gittim dediğin yere simdi geldim memlekete harbiden nezih ortamdı menüler falan.kardo efendiler kulubü var muhteşem bir yer kesinlikle gitmelisin harbi sarıyor